February 14, 201114 yr Dobri su stvarno. Meni se ucinise ljuti u prvi mah, ali realno nisu, cim se malo naviknes.
February 16, 201114 yr Dobro bre jel vi stvarno mislite da se izvučete bez detaljnog izveštaja iz te Džakarte?Dajte maaalooo bar da omirišemo ;)
February 17, 201114 yr Dobro bre jel vi stvarno mislite da se izvučete bez detaljnog izveštaja iz te Džakarte?Dajte maaalooo bar da omirišemo ;)Prvo tzv. cvrcak, specijalitet kuce, na preporuku Renea - pljeksavica na kajmaku, vesalica, kobaja i raznjici. Potom, leskovacki ustipak i muckalica. Sve to uz puno pomfrita i zaliveno respektabilnim kolicinama piva. Eto ti. Edited February 17, 201114 yr by Milogled Bluff
February 17, 201114 yr I od svega toga najbezveznija je bila muckalica koju sam ja narucio. Jel neko raspolozen za novi nedeljni rucak, mozda u toj kafani u zarkovu?
February 17, 201114 yr O ne, sad cemo morati obe :( Nesu si nam hvalio u dzakarti.I jedno krucijalno pitanje: dal da sledeci put stavimo obavestenje negde vidljivije, recimo negde na chit-chatu? Tj. dal da ostanemo gurmanska sekta il da prihvatimo i ove zeljne tracarenja?
February 17, 201114 yr Kojoj, u Pinku ili kod Nese?kod neše je ono tamo kod belih voda, što te čiča draža gleda sa visine?