bios Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Kao staromodna ćevabdžinica. Znači ili jedeš tu ili ti spakuju da nosiš.Moram usput da opljunem ove neznalice koje stavljaju kečap & senf u ćevape Link to comment
kobni zelaya Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Ne znam, meni je Cica nekako prilično bezukusna, imam utisak da ranije, dok je bila u Omladinskih brigada bilo bolje.nbg4ever, znam na koga misliš i ja sam bio zbunjen Link to comment
henrik larsson Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Moram usput da opljunem ove neznalice koje stavljaju kečap & senf u ćevape Kečap je generalno UEFA, globalistički konzumeristički produkt smišljen da ubije normalne začine.U roštilj nikad ne stavljam ništa osim luka, tucane paprike i raznog povrća (zavisno od ponude i raspoloženja). Link to comment
bios Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Bilo šta osim luka u (sarajevski) ćevap je meni blasfemija. Plus jogurt naravno. A ovo za kečap potpisujem od slova do slova.Bajdvej radi li još sarajevski ćevap preko puta mašinca? Sećam se pre par godina kad je bio otvoren da se čovek hvalio kako dobija somune svako jutro iz Sarajeva. I mogu da potvrdim ovo kao 100% tačno. Link to comment
henrik larsson Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Bilo šta osim luka u (sarajevski) ćevap je meni blasfemija. Plus jogurt naravno. A ovo za kečap potpisujem od slova do slova.Bajdvej radi li još sarajevski ćevap preko puta mašinca? Sećam se pre par godina kad je bio otvoren da se čovek hvalio kako dobija somune svako jutro iz Sarajeva. I mogu da potvrdim ovo kao 100% tačno.Misliš na Evergreen? Bio sam tamo samo par puta, ali has je bio aviđen. Link to comment
bios Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Misliš na Evergreen? Bio sam tamo samo par puta, ali has je bio aviđen.Da to :D Iste su impresije. Datiraju od pre 3-4 godine, ali biće posećen obavezno uskoro. Link to comment
nenad Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 (edited) Da to :D Iste su impresije. Datiraju od pre 3-4 godine, ali biće posećen obavezno uskoro.Evergreen radi jos uvek, naravno. Lepinje jos uvek stizu iz Sarajeva. Pozdrav EditMoram da kazem da sam u Evergreen-u cesto imao problem sa prejedanjem. Sta da radim kad sam pa ne mogu da se zaustavim na 10. Edited January 15, 2008 by nenad Link to comment
yolo Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 uuu jak ti problem:) Link to comment
*edited by mod Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Evergreen radi jos uvek, naravno. Lepinje jos uvek stizu iz Sarajeva. Pozdrav EditMoram da kazem da sam u Evergreen-u cesto imao problem sa prejedanjem. Sta da radim kad sam pa ne mogu da se zaustavim na 10.A gde mu tacno dodje taj Evergreen? Ako su mu lepinje iz Sarajeva a cevapi makr upola kao tamo eto mene vec sutra tamo! Link to comment
bios Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 A gde mu tacno dodje taj Evergreen? Ako su mu lepinje iz Sarajeva a cevapi makr upola kao tamo eto mene vec sutra tamo!Uličica preko puta Mašinca (Vladetina?), na samom početku. Link to comment
nenad Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 uuu jak ti problem:)Pa nije kad pojedes do 20, ali kad sam se onomad zaneo pa pojeo 40 bas je bilo veselo.Pozdrav Link to comment
ToniAdams Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 nema sanse da izedes 40! Link to comment
*edited by mod Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 nema sanse da izedes 40!Ja sam za osnivanje akcije 1 Forumaski Cevap Ko pobedi ide na megdan Filipenku Link to comment
bios Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Ali moraju da se ustanove pravila. Uz svaku deseticu ide pola sa lukom. Link to comment
henrik larsson Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 To je kao da si '97. rekao "ko pobedi u forumskom basketu 1 na 1 ide na megdan Džordanu". Link to comment
Recommended Posts