Jumanji Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 jel neko uzimao meso iz pečenjre romanija sa bežanijske kose? ja probao jednom i bilo s_a_v_r_š_e_n_o, sad me interesira da li je to bio izuzetak ili im je to (iso) standardJa uzimam cesto kod njih, ali sa vidikovacke. Svaki put je perfektno.
Valk Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 (edited) On 18.1.2020. at 14:49, goofs said: dajte predlog za neki dobar rostilj na kg. mislio sam inicijalno waltera, ali nemaju tako na "veliko", a ovako regularno ispadne 1800 kinti po kg, malo skupo A gde si, koji deo grada? Ako ti je blizu Stari Merkator, ima u prizemlju pijace mesara Fresco, ja od njih uzimam roštilj u poslednje vreme i baš je dobar. Cena pristojna a oni baš ljubazni i korektni. Edited January 20, 2020 by Valkyrie
goofs Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Daleko mi to :( na Zvezdari sam, ne znam da li iko preko reke dostavlja do Zvezdare. Drugar mi rece da idem u pile&prase, ja sam jeo tamo par puta, ok je bilo, ali nikad ovako na kilo
napadaj Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 (edited) Imaš na Zvezdari dobru mesaru Nada na Cvetku, a imaju i ispostavu u Mirijevu, na uglu Vitezova Karađorđeve zvezde i Jovanke Radenković (prva stanica 47 kad skrene desno iz VKZ), dobra je. recommended by https://i.imgur.com/5CS82Tl.png Edited January 20, 2020 by napadaj
nautilus Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 čevap u bulevaru malo pre lipovog lada, kafana Kod ljube na uglu batutove i dimitrija tucovića,
kud u maglu Simoviću Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 re-otvorilo holy smokes u aleksinačkih rudara
Frank Pembleton Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 8 hours ago, kud u maglu Simoviću said: re-otvorilo holy smokes u aleksinačkih rudara Malo zakivaju sa cenama...
kud u maglu Simoviću Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 pričali smo o teme već. u toj jednačini uvek treba imati na umu i šta nude za te novce. za skuplji su od ulice hrane, ali i za toliko bolji(veći) kolko para toliko i muzike 1
Valk Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 Nisam tamo jela, šta preporučujete? Od mesa, naravno. Fast food ili ima da se sedi ko u Drvcetu?
kud u maglu Simoviću Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 ima da se sedi, hipsterski drpano prase, rebra, brisket jednom sam probao i batak. dobar je al su mi favoriti rebra i prase 1
banatjanin Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 (edited) 8 hours ago, Valkyrie said: Nisam tamo jela, šta preporučujete? Od mesa, naravno. Fast food ili ima da se sedi ko u Drvcetu? brisket zakiva, i ovo što kaže kums je dobro, piletina sranje. meso je, naprosto, izvanredno. salate su im bile totalni užas ranije, kao i lepinje (nije bilo zemički, već lepinja i to podgrejanih) i nerviralo je to što često nisu imali pola stvari. tek tako. generalno, znaju da peku meso savršeno na taj južnjački način, sve ostalo nemaju pojma. ipak sam odlazio, jer je meso ustvari, bar je bilo tako, možda su se popravili i sa ostalim. edit - GDE u Drvcetu ima da se sedi?! prosvetli me, nisam to znao, uvek jedem u kolima ili nosim kući, pa se ono sve potpari i ucmolji Edited June 13, 2020 by banatjanin 1
Lezilebovich Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 Pa odmah pored, izmedju Drvceta i one paste (bar je tako bilo do pre par meseci) 1
kud u maglu Simoviću Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 ja sam u hs uzimao rebra na kilo, a u svojoj izvedbi bude ostatak priloga. to je onda pun pogodak samo ta kupovina iziskuje naručivanje dan ranije 1
Recommended Posts