Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted
jel neko uzimao meso iz pečenjre romanija sa bežanijske kose?

ja probao jednom i bilo s_a_v_r_š_e_n_o, sad me interesira da li je to bio izuzetak ili im je to (iso) standard
Ja uzimam cesto kod njih, ali sa vidikovacke. Svaki put je perfektno.
Posted (edited)
On 18.1.2020. at 14:49, goofs said:

dajte predlog za neki dobar rostilj na kg. mislio sam inicijalno waltera, ali nemaju tako na "veliko", a ovako regularno ispadne 1800 kinti po kg, malo skupo

A gde si, koji deo grada? Ako ti je blizu Stari Merkator, ima u prizemlju pijace mesara Fresco, ja od njih uzimam roštilj u poslednje vreme i baš je dobar. Cena pristojna a oni baš ljubazni i korektni.

Edited by Valkyrie
Posted

Daleko mi to :( na Zvezdari sam, ne znam da li iko preko reke dostavlja do Zvezdare. Drugar mi rece da idem u pile&prase, ja sam jeo tamo par puta, ok je bilo, ali nikad ovako na kilo

Posted (edited)

Imaš na Zvezdari dobru mesaru Nada na Cvetku, a imaju i ispostavu u Mirijevu, na uglu Vitezova Karađorđeve zvezde i Jovanke Radenković (prva stanica 47 kad skrene desno iz VKZ), dobra je.

recommended by https://i.imgur.com/5CS82Tl.png

Edited by napadaj
Posted

čevap u bulevaru malo pre lipovog lada, kafana Kod ljube na uglu batutove i dimitrija tucovića, 

• 4 months later...
Posted

re-otvorilo holy smokes u aleksinačkih rudara

:hail:

Posted
8 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

re-otvorilo holy smokes u aleksinačkih rudara

:hail:

Malo zakivaju sa cenama...

Posted

pričali smo o teme već. u toj jednačini uvek treba imati na umu i šta nude za te novce. za skuplji su od ulice hrane, ali i za toliko bolji(veći)

kolko para toliko i muzike

• +1 1
Posted

Nisam tamo jela, šta preporučujete? Od mesa, naravno. Fast food ili ima da se sedi ko u Drvcetu? 

Posted

ima da se sedi, hipsterski

drpano prase, rebra, brisket jednom sam probao i batak. dobar je al su mi favoriti rebra i prase

• Hvala 1
Posted (edited)
8 hours ago, Valkyrie said:

Nisam tamo jela, šta preporučujete? Od mesa, naravno. Fast food ili ima da se sedi ko u Drvcetu? 

brisket zakiva, i ovo što kaže kums je dobro, piletina sranje. meso je, naprosto, izvanredno.

salate su im bile totalni užas ranije, kao i lepinje (nije bilo zemički, već lepinja i to podgrejanih) i nerviralo je to što često nisu imali pola stvari. tek tako.

generalno, znaju da peku meso savršeno na taj južnjački način, sve ostalo nemaju pojma. ipak sam odlazio, jer je meso  :wub::piggy:

ustvari, bar je bilo tako, možda su se popravili i sa ostalim.

edit - GDE u Drvcetu ima da se sedi?! prosvetli me, nisam to znao, uvek jedem u kolima ili nosim kući, pa se ono sve potpari i ucmolji  :isuse:

Edited by banatjanin
  • Hvala 1
Posted

Pa imaš onaj ogroman prostor sa drvenim klupama

• Hvala 1
Posted

Pa odmah pored, izmedju Drvceta i one paste (bar je tako bilo do pre par meseci)

• Hvala 1
Posted

ja sam u hs uzimao rebra na kilo, a u svojoj izvedbi bude ostatak priloga. to je onda pun pogodak

samo ta kupovina iziskuje naručivanje dan ranije

• +1 1