goofs Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Ja sam odrastao na Mari, jos dok su imali kiosk ispred skole "Sava Kovacevic", uvek je bio red i prepuno. Toliko smo cale i ja bili redovni da smo uzimali porcije pozadi na vrata, cale imao crtu. Tako da mozda nisam merodavan, ali meni je taj njihov ukus pljeke savrsenstvo, i cjevapa isto, ove ostale moderne/punjene papazjanije nisam nikad ni isprobavao. Poslednjih godina slabo jedem tamo jer me ne navodi put, nadam se da se nisu pokvarili. Jeo ponekad u Poncu kod Vuka, to je meni onako ok/prosecan rostilj, zadovoljavajuceg kvaliteta ali ne spektakl. Recimo da biram izmedju Pile&Prase (takodje u kraju) i Ponca birao bih Ponca jer sam cuo iz price da nabavljaju kvalitetno meso (barem ranije jesu). Jeo i tacose na Vracaru, Nortenjo, meni ono simpa, imas par izbora mesa i tipova takosa, imaju neke kul domace sokicje od krastavca i tako nekih cuda. Tortilja obicna belobrasnasta, ima za trunku previse luka za moj ukus, ali je ok. Nazalost, cini mi se da nece potrajati kiosk jer je bas u nekom zabacenom delu, u stambenom kompleksu, bio sam dva puta i nije bilo nikog osim gazde (koji deluje kao mnogo dobar lik) sa nekim svojim pajtosima dok cugaju pivo.
Joe D Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 4 hours ago, *edited by mod said: Kafana Herceg Novi na vrhu Skadarlije a meni je i Mara bolja, doduše verovatno i nešto skuplja. Sent from my H3213 using Tapatalk Kakve su sad cene u herceg novom?
Bujodrag Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 51 minutes ago, Friend said: Jede li neko u Poncho kod Vuka? Ništa posebno. U suštini, svi ti fastfudovi kod Vuka postaju sirotinjski. Otišao sam u Pončo i rekao tamo: Dajte mi neku dobru slasnu i sočnu pljeskavicu. I oni mi dali punjenu. A ona skroz obična. Ista kao u svim ovim ostalim lokalnim. Samo velika. OK, jesam siromašan ali još uvek mogu da dopustim sebi, povremeno, da se ložim na ukus a ne na količinu.
*edited by mod Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 HN je oko 220, nisam skoro bio ali drži nivo. Ko nije bio u pitanju je gurmanska blago zaljućena. Mara je malo nostalgija ali i realno kvalitetna i tanka pljeskavica. Cena pljeke a i kačkavalja je takva zbog brenda. Isto ne pamtim kad sam jeo nešto u mari a sa nije neka pljeka (obična, dupla, pojačana) verovatno je bio suvi vrat pre bar 2-3 godine. Meksikanac je dobar, ali mora pod hitno da osmisli šta će kad zahladni. Dostave nema a i trenutna ponuda je žestoko light i letnja. Na stranu to što je sem lokala sve na otvorenom. Nadam se da će da se izbori, bolji je i jeftiniji od takerije u kod kneza a i komšije ga podržavaju koliko vidim. Sent from my H3213 using Tapatalk
Ras Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Prošao sam danas pored Prave pljeke i tamo je bio neki red od petnaestak-dvadeset ljudi (oko 14č). Je l u to vreme puštaju pritvorenike iz 29. ili je druga neka ekskurzija?
dekki Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 На Крсту поред Кајмакчалана, где је некад био ресторан Заплет, биће Субмарине натурал бургерс.
goofs Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 On 3.9.2019. at 13:32, *edited by mod said: Meksikanac je dobar, ali mora pod hitno da osmisli šta će kad zahladni. Dostave nema a i trenutna ponuda je žestoko light i letnja. Na stranu to što je sem lokala sve na otvorenom. Nadam se da će da se izbori, bolji je i jeftiniji od takerije u kod kneza a i komšije ga podržavaju koliko vidim. To brate, meni se cini da lik ne ulaze u marketing nista, a morao bi na onoj lokaciji posto slucajne prolaznike nece dobiti, na webu nije prisutan, znaci samo od usta do usta (ja sam za njega cuo ovde, i jedva sam ga nasao kad sam planirao da odem). FB stranica mu ima jedva 500 lajkova, dostave nema, a bar je to lako organizovati danas, treba ti jedna dileja i bicikl ako neces siroki reon. Ili da se prikloni nekom od ovih sistema za dostavu, koji uzimaju dobar deo kolaca, ali opet i pola kolaca je bolje od nula. Meni Submarine bzvz burger, BurgerHouse (koji ima tu iza ugla) i FatBoys ga siju propisno.
*edited by mod Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 To brate, meni se cini da lik ne ulaze u marketing nista, a morao bi na onoj lokaciji posto slucajne prolaznike nece dobiti, na webu nije prisutan, znaci samo od usta do usta (ja sam za njega cuo ovde, i jedva sam ga nasao kad sam planirao da odem). FB stranica mu ima jedva 500 lajkova, dostave nema, a bar je to lako organizovati danas, treba ti jedna dileja i bicikl ako neces siroki reon. Ili da se prikloni nekom od ovih sistema za dostavu, koji uzimaju dobar deo kolaca, ali opet i pola kolaca je bolje od nula. Meni Submarine bzvz burger, BurgerHouse (koji ima tu iza ugla) i FatBoys ga siju propisno. Oooo da, submarine je po odnosu cena / kvalitet možda i najgori. Imaju dobre zemičke, ali meso i pomfrit su nikakvi a preskupi. BH i FB tu suvereno vladaju kada je Beograd u pitanju. Inače preporuka svima za Zrenjanince smoke kings BBQ, gostuju svako malo malo po night marketima I sličnim dešavanjima. Burger odličan i skroz drugačiji od BH I FB. Biće I danas na Đermu. Sent from my H3213 using Tapatalk
napadaj Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Mesara "Kod Momčila", u onom bloku kod glavnog ulaza u Studenjak je do jaja.
renne Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 Otvoren je Walter u Zemunu, na Trgu, pored Rakija bara
Valk Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Neko naručivao/jeo iz mesare Slavonac? Interesuje me kakva im je rolovana plećka i koja je cena.
kud u maglu Simoviću Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 jel neko uzimao meso iz pečenjre romanija sa bežanijske kose? ja probao jednom i bilo s_a_v_r_š_e_n_o, sad me interesira da li je to bio izuzetak ili im je to (iso) standard
Barti66 Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Uzimao sam svojevremeno, a tome ima bar 7-8 godina, i tada nisu bili baš konstantni u kvalitetu. Naravno, prvi put su uboli baš visoku ocenu, ali svaki sl put sve gori bili te odustah. Možda je problem i u meni jer mi se to često dešava, ta opadajuća kriva u ocenjivanju kvaliteta . Moguće da su se stabilizovali u međuvremenu.
goofs Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 dajte predlog za neki dobar rostilj na kg. mislio sam inicijalno waltera, ali nemaju tako na "veliko", a ovako regularno ispadne 1800 kinti po kg, malo skupo
Recommended Posts