ToniAdams Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 nabijao si, i to suptilno!!!(ne znam jesam li ovo hteo da kazem)
Kampokei Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Haha, "nadrkani". Mislim da je za Mileta prava rec kapriciozni.
assück Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 ma dobro, ta nadrkanost i kapricioznot je sada vec vise njegov , rekao bih.sto je meni sasvim ok. mislim da nam je potrebno vise soup nazi-ja u ugostiteljstvu.
Кристофер Лумумбо Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 nikad nisam jeo kebab u srbiji, ne znam kako izgleda i da li se razlikuje od belosvetskih.posto necu skoro tamo, uslikaj da vidim kako to izgleda, kad vec ne mogu da probam ;)lokal se zove "kebab" a ja sam jeo giros. pa zbunilo me to sto izgleda da ovde kebab nije isto sto i giros samo druga vrsta mesa i drugi zacini. mogao bi da napise neko ko je jeo kebab kod nas.
Frank Pembleton Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 lokal se zove "kebab" a ja sam jeo giros. pa zbunilo me to sto izgleda da ovde kebab nije isto sto i giros samo druga vrsta mesa i drugi zacini. mogao bi da napise neko ko je jeo kebab kod nas....a giros se zove doner ...Ja jedem redovno svsta tamo i odlicno je... (kao sto sam vec sto puta napisao) :(
Parsons Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 döner je naravno turski, ali je najpoznatiji po nemackoj varijanti, gde se dodaju sosevi i razne salate.pre par godina sam video u adapazariju, u turskoj, radnju na kojoj otprilike ovako pise: original aleman döner
yolo Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 uuu to ko u hleb i kifle, "otentik somun" (ili sta vec bese)
Anonymous Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Uf kakvi su ćevapi i sudžukice (i somun) kod Želje na Baščaršiji, nikad mi tako nešto nećemo imati.
nenad Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 kad si vec bio tamo, mogao si da odes do hodzica 1, tamo su cevapi bolji nego kod zelje, paaaaaaa barem za klasu.
precog Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 to mi je do jaja fora zelja 1, zelja 2, hodzic 1...
ToniAdams Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 jel ima jos keme i cevapa kod keme?i sudzuka? meni tamo bilo najbolje.
*edited by mod Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 kad si vec bio tamo, mogao si da odes do hodzica 1, tamo su cevapi bolji nego kod zelje, paaaaaaa barem za klasu.+1
Anonymous Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 OK, odoh do Hodžića, samo još malo da ogladnim.
yolo Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 ali ne postoji nista sto moze da me tako obraduje nego kada u teskoj pripizdini nadjem nesto super.vozio kola kod autome'an'cara na fakin altinu, to su konacne granice sela zvanog beograd tamo ka sremu negde nemam pojma gdei iz radoznalosti udjem u lokalnu mesaru, kad neki cevapi cudne tamno crvene boje. pitam domacicu o cem se radi, kad ono jutros stigli iz novog pazara ovciji cevapi, poslao njihov saplajer jagnjetine na probu dal ce da ide. dajte mi sve sto imate u radnji, za poneti fala lepo, i kazite majstoru iz sandzaka de ce da ide. a kilometar nize isto mesara sa porukom "radnja u pripremi", da vidimo sta vi imate, opa, veliki biftek (za srpske standarde, preko 3kg) po ceni 30% manjoj nego na kalenicu (1000 din). i vi mi dajte za poneti, fala lepo. jbte altina - mesna metropola!
Recommended Posts