katamaran Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 (edited) Probao Mali dukat i odlicni su. Jedino sto bi moglo da bude i malo vece za tu cenu al ukus Ako sam dobro video zaljucuju srirachom :ziga: I detalj koji odavno nisam video u BG fast fudovima. Covek koji hendluje hranu ne prilazi novcu nego je tu devojka koja naplacuje. Turcin retko ljubazan prodavac. Ove nase bi trebalo da dovedu da gledaju coveka kako radi i nauce nesto. edit: jos jedna "mana" je sto sad imam uzasan krejving za jos jednim a nisam imao u planu ni ovaj prvi Edited August 28, 2016 by katamaran
Milogled Bluff Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 (edited) Narucim malopre telefonom kobasicu kod Nislije u Sarajevskoj i kaze zena ok, bice gotovo za 10 minuta. Dodjem tamo posle 15, da bi mi ona rekla: "Moram da vam se izvinim, nemamo mesa za kobasice, i ja sam to videla kad ste narucivali ali sam ocekivala da stigne u medjuvremenu" Ja ne znam, jel to donet kakav propis da u rostiljdzinicama ne sme da radi niko sa IQ iznad 30 ili sta? Zapravo, rekao bih da za Sarajevsku vazi poseban limit od 20. Edited September 1, 2016 by Milogled Bluff
Milogled Bluff Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Oni tvoji, sto ti daju procenat da lazes okolo da su dobri, to isto su mi uradili dva puta.
Timmy Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Ne seri. Nislija je sranje, lose meso, prljavi i nikakvi. Leskovcanin odlican.
katamaran Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 (edited) Konacno probao Solunca. Ukusan je giros al se vise necemo vidjati jer je ono bezobrazno malo za 300 kinti. Ela giros je vise nego duplo veci za istu lovu. http://www.donesi.com/beograd/lat/elagiros-dostava-541.php Htedoh da odustanem jos kad sam video kolicni giros je dobila zena ispred mene al sam poverovao da je to eventualno suvlaki (duplo manja gramaza i cena ispod 200 kinti ako se ne varam) @ Rene Nije ovo prvi put da me tvoji rodjaci ispale. I neki hamburger iz meka je delovao neuporedivo vece kod njih na klipu Ovo deluje bar duplo vece od onog sto sam dobio. Jos njihovo odusevljavanje ogromnim girosom a ja dobi saku jada Edited September 2, 2016 by katamaran
Matilda Ivancic Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 ma jel moguce da iko obraca paznju na savete likova po kojima se falafel pece a humus nazivaju pireom
pacey defender Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 (edited) baš su iritantno neoriginalni ovi likovi. giros novinarstvo. tzatziki je super, oseća se beli luk, pavlaka, majonez jako ukusna piletina, lepi se za zube ..... :0.6: Edited September 2, 2016 by pacey defender
katamaran Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 (edited) Ma bas me briga za savete, oslanjam se na vizuelni dozivljaj. Ocigledno ni tu nisu od pomoci Dojmio mi se orijent ekspres kod njih na klipu al ako i tu zajebu... Bukvalno ni ne slusam sta pricaju. Samo pretcim klip da vidim kako klopa izgleda. Edited September 2, 2016 by katamaran
Bujodrag Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Ela giros je vise nego duplo veci za istu lovu. A šta, je l' onaj dole Ela giros valja? Probao jednom pre dosta godina i nisam više dolazio.
katamaran Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Pileci mi je super a svinjski sam prvi put skoro probao i nesto mi nije legao mada nisam ni bio gladan.
katamaran Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Mada i ukusi su razliciti. Cim su opstali toliko i na donesi imaju skroz ok komentare nisu za bacit.
clandestino Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Ne znam da li je vec objavljeno, Burito madre i na Bulevaru, preko puta Taša, blizu šopendgoa.
Recommended Posts