Sara Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 "izvini što sam pitala" .... kad joj se ne svidi odgovor:/
darling Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 (edited) mrzim imenicu srbiju i sve prideve izvedene iz nje. ne mogu vise da podnesem njihov teror. Edited December 1, 2017 by darling
gospa buba Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 ja dobijem nervni slom samo kad neko kaze: u drzavi srbiji. resto dosta podnosim.Sent from my Moto E (4) using Tapatalk
darling Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 a da, mrzim i imenice srbin, srpkinja srbijanac, i sve imenice sa srb u korijenu, i sve prideve i glagole izvedene od njih. tesko je ziveti u srbiji :(
Krošek Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 meni je jako smešno u vojvodini kad govore sr̀bi, sr̀bin, onako razvučeno, kanda podrugljivo
nisam ja Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 5 minutes ago, Krošek said: meni je jako smešno u vojvodini kad govore sr̀bi, sr̀bin, onako razvučeno, kanda podrugljivo ke?
slepa živana Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 6 minutes ago, nisam ja said: ke? ti ti nemoj da se praviš lud
nisam ja Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 ma dobro ja sve izgovaram podrugljivo. samo ne znam kako se ovo 17 minutes ago, Krošek said: sr̀bi, sr̀bin, izgovara. treperim u nadi da saznam i budem još podrugljiviji.
slepa živana Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 49 minutes ago, darling said: a da, mrzim i imenice srbin, srpkinja srbijanac, i sve imenice sa srb u korijenu, i sve prideve i glagole izvedene od njih. tesko je ziveti u srbiji :( једно време сам се дружила са неком екипом у којој је била девојка коју су звали србија. ја је никад нисам срела него сам чула за њу кроз њихове приче... ко је био на свирци, били марко ја милан и србија... замисли да ти је то надимак
slepa živana Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 5 minutes ago, nisam ja said: ma dobro ja sve izgovaram podrugljivo. samo ne znam kako se ovo izgovara. treperim u nadi da saznam i budem još podrugljiviji. e pa ne mogu sad da ti pokažem preko foruma
Recommended Posts