January 11, 20178 yr Upropastiše pesmu taj rad; neslušljivi užas, al su i njihove pesme, iste tupava grupa
January 13, 20178 yr Upropastiše pesmu, zvuči ko neka vašarska muzika sa onih starinskih igara i štrokavih ringišpila +1 taj rad; neslušljivi užas, al su i njihove pesme, iste tupava grupa -1 ot Predstavljamo vam simpatičnu Maju Mladenović, mladu srpsku fešonistkinju i blogerku, koja ove jeseni ponosno šeta ulicama Beograda u živopisnim kombinacijama. u moje vreme se ovo zvalo picmilka kaćiperka pomodarka šminkerka šmizla kakve su ovo feminazi gluposti
January 13, 20178 yr +1 u moje vreme se ovo zvalo picmilka kaćiperka pomodarka šminkerka šmizla kakve su ovo feminazi gluposti + дилдика
January 13, 20178 yr u moje vreme se ovo zvalo picmilka kaćiperka pomodarka šminkerka šmizla kakve su ovo feminazi gluposti znaci, proslo je tvoje vreme
January 13, 20178 yr sve ok ovi drugi nazivi, al picmilka zvuči ko da je iz karađorđevog vremena vremešan izraz
January 16, 20178 yr A. R. (34) iz Kovina, uhapšena je od strane novosadske policije Umesto jednostavno " Novosadska policija je uhapsila..." :)
January 16, 20178 yr Umesto jednostavno " Novosadska policija je uhapsila..." :) Ovo tvoje nije u duhu engleskog jezika
January 16, 20178 yr Lišila slobode nas su zbog tog „hapšenja“ svojevremeno hapsili na ispitu, sad termin ušao i u ZKP. via CZ-M53 TT
January 16, 20178 yr A ja nisam upućen. Šta je problem sa "je uhapsila"? Očigledno j da mene nisu hapsili na ispitima :)
January 16, 20178 yr Nije u duhu srbskog jezika. „Privela“ ili „lišila slobode“ su adekvatni puristički termini. via CZ-M53 TT
June 21, 20177 yr "Zdravlje bože" kad hoće da izrazi nesigurnost u pogledu budućeg događaja, pri čemu to zdravlje od boga traži 300 puta u roku od 10 minuta. Edited June 21, 20177 yr by halloween