Jump to content
IGNORED

Bicikl

Delija67

Recommended Posts

Posted

28' tocak je treking, tanje gume i pogodniji za asfalt a 29' je mtb. Ako se ne vozi offroad onda bolje ici na treking, postoje tabele u kojima se nadje koja velicina rama odgovara kojoj visini.

Posted (edited)

Izbor polovnih bicikli u ovom trenutku je katastrofa, pogotovo nekih nestandardnijih (vecih ramova npr), zbog korone su vecinu rasprodali od pocetka marta, a novih lagera uvoza nije bilo zbog zatvorenih granica, kome nije hitno bolje je da ceka do sledece sezone. 

Meni je bilo hitno, pa sam bio prinudjen da kupim novi bicikl (iako nisam planirao), tu su standardne radnje u igri: Capriolo, Planetbike, Decathlon, Bikeland, mada je i tu izbor dosta suzen.

Edit: plus ovo sto kipo kaze, ako ces gledati da uzmes nesto da ti traje samo naredinih par godina, mozes da uzmes bilo sta.

Edited by Chika Spale
Posted

A i verovatno treba ako nije hitno sačakati da zahladni da krenu da spuštaju cene tj popuste da isprazne...

.... Shiit has hit the fan!

Posted (edited)

Intersport ima lepa sniženja na dosta artikala, uključujući i opremu za bicikliste, pre neki dan sam za 1000 dinara kupio bidon koji u Planet bike-u košta 1700.

Edited by napadaj
Posted

kako to mislite da mu bicikl traje nekoliko godina?

pa ne znam sta da uzme moze da mu traje godinama,i preko 10, posebno za povremeno vozenje...

• +1 2
Posted

Gde da nađem nov BMX a da nije Capriolo?

Samo Decathlon ima neku skromnu ponudu.

Posted

Samo da pozdravim ekipu sa topika i da prijavim da sam se vratio na dva točka i prešao prvih 300km.

Zbog jednog preloma metatarzalne se ne odustaje!

(da ne kažem, predaja nikad nije bila opcija, buahahaha)

• +1 1
Posted
21 hours ago, Tale said:

Gde da nađem nov BMX a da nije Capriolo?

Samo Decathlon ima neku skromnu ponudu.

Imas nesto sitno i u Bikeland-u.

Posted
On 7.8.2020. at 10:47, Frank Pembleton said:

A i verovatno treba ako nije hitno sačakati da zahladni da krenu da spuštaju cene tj popuste da isprazne...

Tako sam i odlucio... Cena cak i nije u prvom planu (naravno, uvek je bolje sto jeftinije :) ) ali izbor je zaista nikakav. Razumem i zasto, pogotovo tih sa XL/XXL ramova... Sta da se radi...

Posted (edited)

cela bike industrija je u q. svi svetski magacini su se ispraznili tokom prvog talasa jer su ljudi kupovali bicikle kao mahniti. zato ih nigde nema.

situacija se sigurno nece poboljsati do leta-jeseni 2021.

trenutno se markirani bicikli cekaju 3-6 meseci, kao da su automobili jbt.

Edited by Djuro
Posted
cela bike industrija je u q. svi svetski magacini su se ispraznili tokom prvog talasa jer su ljudi kupovali bicikle kao mahniti. zato ih nigde nema.

situacija se sigurno nece poboljsati do leta-jeseni 2021.

trenutno se markirani bicikli cekaju 3-6 meseci, kao da su automobili jbt.

Pa čekaj valjda je to dobro za njih?

Misim da su ispraznili magacine?