Montmorency Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 I ja sam mislio na Bojcinsku, ne mogu ovu turu ka Avali
nbg4ever Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Nego, zar nismo vec jednom vodili tu raspravu na topiku? Ono, nasipom do Bojcinske, neke kosnice se pominjale, izlivanje Save na odredjenim delovima,... Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Amelija Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Hoće li Hjortron stići iz inostranstva? bi Hjortron s vama vrlo rado, al ne postizavam više uopšte da vozim bicikli u Beogradu :(
salerokada Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Pričalo se ranije za forumsku vožnju da li ići do Obedske bare i naći se sa IL ili ići na ovu što ja predlažem. To je bilo pre nego što je Belch slomila ruku. Cini mi se da znas kraj pa da vidim da slucajno ne prepoznajes lokaciju po mom opisu. Secam se nekog obdanista u ulici gde prolazi GSB i tu se negde skrece desno na neki uski putic i tu je relativno blizu. U dnu placa prolazi neki potok tako da bi to mogao biti taj Duboki iz tvog posta. Razmisljao sam da se jednom upustim u avanturu odlaska autobusom al sad vidim da ima 36 stanica od Vozdovca. A mene mrzi da odem busom do Vozdovca :) edit: nema potrebe za detaljima. Obdaniste na mapi bi mi bila puna kapa. Poznajem ga tu i tamo. Prošao sam bajsom više puta tuda. Ne bih rekao da je u pitanju Duboki potok, jer je on relativno udaljen od glumčevog brda. GSP vozi do Glumčevog brda (405). Ima i neka 405L koja vozi niz brdo skoro do Barajeva pa pravi krug. Ako ideš sa 405 onda nemaš mnogo šta da pogrešiš jer ona završava tu. Onda samo nađeš nekog lokalca koji će ti reći gde je obdanište. A možeš da pođeš i sa nama pa kada stignemo tamo pitamo lokalce. ;)
salerokada Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 btw: vi što 'oćete za Bojčinsku, molim da se prijavite za sledeći vikend. Ovaj je zauzet. -_-
katamaran Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 @Sale Ako slucajno prodjes pored nekog obdanista tamo vidi adresu :) Sad sam se nesto provozao na brzinu po kraju u najobicnijim gumenim papucama (crocks) i ono je raj. Lagana obuca a vetar hladi stopala kroz one rupe Nisu mi ni najmanje klizale papuce ni sa noge ni sa pedale. Prvom prilikom ih testiram na duze staze. Retko odvratan osecaj kad stopala krenu da se kuvaju u patikama.
Velocipede Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Da li su Karađorđev park i/ili Beograd Centar(prokop) pogodne stanice za iskrcavanje bicikla iz BG voza?
Velocipede Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Sad sam se nesto provozao na brzinu po kraju u najobicnijim gumenim papucama (crocks) i ono je raj. Lagana obuca a vetar hladi stopala kroz one rupe Nisu mi ni najmanje klizale papuce ni sa noge ni sa pedale. Prvom prilikom ih testiram na duze staze. Retko odvratan osecaj kad stopala krenu da se kuvaju u patikama. Imaš i SPD sandale, poput ovih http://www.wiggle.com/shimano-sd66-spd-sandals/
belch Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 imaju stepenice koje nisu pokretne.. najbolje ti je na vuku, gde rade pokretne, al samo iz tunela. iz podzemnog prolaza opet moraš da ga tegliš sam
katamaran Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Imaš i SPD sandale, poput ovih http://www.wiggle.com/shimano-sd66-spd-sandals/ Zapadna varijanta ovih papuca sa vezicom za petu je verovatno najsavrsenija biciklisticka obuca ikad izmisljena
salerokada Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Da li su Karađorđev park i/ili Beograd Centar(prokop) pogodne stanice za iskrcavanje bicikla iz BG voza? Prokop nikako. Em što ćeš teško izaći sa stanice (hiljade i hiljade stepenica neobeleženih kuda vode), em što ćeš se naći u divljini u sred grada. Ako dolaziš na nedeljnu vožnju onda bolje Karađorđev park (pa možeš da nas čekaš tamo) ili Vuk.
Geo Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 btw: vi što 'oćete za Bojčinsku, molim da se prijavite za sledeći vikend. Ovaj je zauzet. -_-Znaci sledeci vikend ,taman da nbgd izvida rane I popravi tocak ... Ides I ti Sale?
salerokada Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Nikako. :( Jedva sam i ovaj slobodan vikend dobio. Em što sledećeg vikenda imam krštenje i ispraćanje ukućana za inostranstvo.
Geo Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 (edited) Zapadna varijanta ovih papuca sa vezicom za petu je verovatno najsavrsenija biciklisticka obuca ikad izmisljena Pa ja imam ove ali mi u zivotu nije palo na pamet da vozim bajs u njima ... Sta fali letnjim tankim patikama nije mi jasno ... Probaj da nadjes Crocs bas patike ... to ti je mozda i najbolja kombinacija p.s. Ko sve dolazi na kriticnu masu u subotu ? Edited August 27, 2014 by Geograf
Recommended Posts