Jump to content
IGNORED

Bicikl

Delija67

Recommended Posts

Posted

Meni je ceo most na Adi nesiguran. Ona boja kojom su ofarbali staze na mostu i ispod njega mi deluje užasno klizavo. Onaj deo što je Katamaran napisao je zeznut ne samo zbog krivine. već i zbog te farbe. A tek je opasan spust sa mosta od NBg-a ka Adi. Ako tu prokliza točak, povuče te nizbrdo, ima da se zaustaviš tek u podnožju.

Posted

+1

Imam utisak da se na toj krivini sa crvenom farbom dobija neko fantomsko & ničim izazvano ubrzanje. Čudi me da nikad niko nije preleteo preko ograde.

Posted

Da , stvarno imam probleme sa kocenjem ... posebno sto je neka talasasta podloga pa kao da vozim na krivoj felni (poskakujem non stop)

p.s. Sale ajd mi sibni ponovo link sa onom zutom jaknom , nema sanse da ga nadjem na forumu a treba mi nesto da vidim ...

Posted (edited)

Novi Sad

10557211_911030258911605_917081237571943

Edited by ivy
Posted

@kralj - ziv je i zdrav, hvala bogu. Prva stvar koju sam uradio je da njega pitam da li je OK

@Geo - most preko Ade (penjanje sa NBG strane). Oboje smo bili u svojoj (desnoj) traci, dok ja nisam odlucio da predjem u njegovu. A kaciga nije losa ideja. Vidis, tresnuo sam glavom u njegovu, i uopste nije mnogo bolelo ^_^

Da si nosio kacigu super bi se proveo ovaj sa kojim si se sudario :) 

Meni na onoj krivini jedino preglednost problem. Nisam primetio bilo kakvo proklizavanje tocka. Preglednost i cinjenica da se tu vozi brzo a x puta naletis na nekog neiskusnog iz kontra smera ko se trgne od iznenadjenja pa onda svasta moze da ispadne.

Posted (edited)

Da , stvarno imam probleme sa kocenjem ... posebno sto je neka talasasta podloga pa kao da vozim na krivoj felni (poskakujem non stop)

p.s. Sale ajd mi sibni ponovo link sa onom zutom jaknom , nema sanse da ga nadjem na forumu a treba mi nesto da vidim ...

U stvari moja jakna je crna

big_f6905505fa744aa997f159945789601c.jpg

Ti si pričao da ti treba šuškavac. Možda nešto ovako:

http://www.decathlon.co.uk/bike-300-waterproof-jacket-id_8315313.html

http://www.decathlon.co.uk/rain-jacket-3-id_8154029.html

http://www.decathlon.co.uk/C-785234-cycling/N-111081-type-of-product~jacket#

To bi sve trebalo da ima i u Segedinu i u Temišvaru po istim cenama.

Kopenhagen - raj za bicikliste Edited by salerokada
Posted

Neko je piso za onaj capriolo level 9.5, 29er, pre par strana, al ne mogu da udarim kvot:(

e, juce sam prolazio , kod belvila pored capriola, I trenutno je samo eksponat, ali kaze prodavac da ce biti u prodaji do kraja meseca, I da ce kostati 65k dinara.

Skroz fina oprema, I izgleda lepo, cak imaju I neku akciju, ako doneses stari bajs, daju ti popust I do 40 posto, mada mislim da nece dati za ovaj 29er...

Posted

Ja vozim svaki dan preko mosta na adi, I stvarno je klizavo na stazi, jos kad  padne kisa, postaje bas gadno, tako da, sada idem putem

Posted

Neke relativno glatke gume ili kramponjare?

Super vreme za voznju danas.

Posted (edited)

Ja imam idealne gume za beton I to jos najsiru verziju ,pa opet mi proklizava na novom mostu... Nije mi jasno kada su vec sprcali tolike pare za most sto nisu stavili onaj crveni asvalt za bicikle...

Edited by Geograf
Posted

zato što nisu sprcali te pare da bi napravili kvalitetniji proizvod, nego da bi sebi omogućili lagodniji život. trošenje para na tamo neke bicikle u nebici gradu je suprotno tom cilju

Posted

Nešto se oštrim da za vikend tj. u nedelju provozam moju omiljenu turu u okolini Beograda.

http://ridewithgps.com/trips/3309053

Vožnja još uvek figurira kao ideja. Za početak treba da dobijem dozvolu od žene da se vozam ceo dan dok ona čuva bebu.

Dan, vreme polaska, tempo, pa u određenoj meri i ruta, su promenjivi.

Zanima ima li zainteresovanih na forumu da mi se pridruže pa da planiram laganiju vožnju i druženje (ili da kačim na cikloberzu, gde će to izrasti više u trkačku turu)?