salerokada Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Meni je ceo most na Adi nesiguran. Ona boja kojom su ofarbali staze na mostu i ispod njega mi deluje užasno klizavo. Onaj deo što je Katamaran napisao je zeznut ne samo zbog krivine. već i zbog te farbe. A tek je opasan spust sa mosta od NBg-a ka Adi. Ako tu prokliza točak, povuče te nizbrdo, ima da se zaustaviš tek u podnožju.
kralj Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 +1 Imam utisak da se na toj krivini sa crvenom farbom dobija neko fantomsko & ničim izazvano ubrzanje. Čudi me da nikad niko nije preleteo preko ograde.
Geo Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Da , stvarno imam probleme sa kocenjem ... posebno sto je neka talasasta podloga pa kao da vozim na krivoj felni (poskakujem non stop) p.s. Sale ajd mi sibni ponovo link sa onom zutom jaknom , nema sanse da ga nadjem na forumu a treba mi nesto da vidim ...
katamaran Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 @kralj - ziv je i zdrav, hvala bogu. Prva stvar koju sam uradio je da njega pitam da li je OK @Geo - most preko Ade (penjanje sa NBG strane). Oboje smo bili u svojoj (desnoj) traci, dok ja nisam odlucio da predjem u njegovu. A kaciga nije losa ideja. Vidis, tresnuo sam glavom u njegovu, i uopste nije mnogo bolelo ^_^ Da si nosio kacigu super bi se proveo ovaj sa kojim si se sudario :) Meni na onoj krivini jedino preglednost problem. Nisam primetio bilo kakvo proklizavanje tocka. Preglednost i cinjenica da se tu vozi brzo a x puta naletis na nekog neiskusnog iz kontra smera ko se trgne od iznenadjenja pa onda svasta moze da ispadne.
salerokada Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 (edited) Da , stvarno imam probleme sa kocenjem ... posebno sto je neka talasasta podloga pa kao da vozim na krivoj felni (poskakujem non stop) p.s. Sale ajd mi sibni ponovo link sa onom zutom jaknom , nema sanse da ga nadjem na forumu a treba mi nesto da vidim ... U stvari moja jakna je crna Ti si pričao da ti treba šuškavac. Možda nešto ovako: http://www.decathlon.co.uk/bike-300-waterproof-jacket-id_8315313.html http://www.decathlon.co.uk/rain-jacket-3-id_8154029.html http://www.decathlon.co.uk/C-785234-cycling/N-111081-type-of-product~jacket# To bi sve trebalo da ima i u Segedinu i u Temišvaru po istim cenama. Kopenhagen - raj za bicikliste Edited August 26, 2014 by salerokada
Montmorency Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Neko je piso za onaj capriolo level 9.5, 29er, pre par strana, al ne mogu da udarim kvot:( e, juce sam prolazio , kod belvila pored capriola, I trenutno je samo eksponat, ali kaze prodavac da ce biti u prodaji do kraja meseca, I da ce kostati 65k dinara. Skroz fina oprema, I izgleda lepo, cak imaju I neku akciju, ako doneses stari bajs, daju ti popust I do 40 posto, mada mislim da nece dati za ovaj 29er...
Montmorency Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Ja vozim svaki dan preko mosta na adi, I stvarno je klizavo na stazi, jos kad padne kisa, postaje bas gadno, tako da, sada idem putem
katamaran Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Neke relativno glatke gume ili kramponjare? Super vreme za voznju danas.
Geo Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 (edited) Ja imam idealne gume za beton I to jos najsiru verziju ,pa opet mi proklizava na novom mostu... Nije mi jasno kada su vec sprcali tolike pare za most sto nisu stavili onaj crveni asvalt za bicikle... Edited August 26, 2014 by Geograf
Lezilebovich Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 zato što nisu sprcali te pare da bi napravili kvalitetniji proizvod, nego da bi sebi omogućili lagodniji život. trošenje para na tamo neke bicikle u nebici gradu je suprotno tom cilju
salerokada Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Nešto se oštrim da za vikend tj. u nedelju provozam moju omiljenu turu u okolini Beograda. http://ridewithgps.com/trips/3309053 Vožnja još uvek figurira kao ideja. Za početak treba da dobijem dozvolu od žene da se vozam ceo dan dok ona čuva bebu. Dan, vreme polaska, tempo, pa u određenoj meri i ruta, su promenjivi. Zanima ima li zainteresovanih na forumu da mi se pridruže pa da planiram laganiju vožnju i druženje (ili da kačim na cikloberzu, gde će to izrasti više u trkačku turu)?
Recommended Posts