kralj Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Meni je Đerdap možda i najlepši za vožnju. Jedno vreme sam bio redovan na toj etapi kad je dunavska regata gostovala.
eumeswil Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Copenhagen’s newest bike lane totally rules http://www.copenhagenize.com/2011/12/innovative-elevated-cycle-track-in.html
katamaran Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 (edited) Pukao mi je i cetvrti drzac za mobilni Ostali su jos idiotskije konstruisani pa cu i peti put kupiti isti. Ovaj je dobro osmisljen jer drzi mobilni sa tri strane plus ga pritiska odozgo ali su ga unutra isfuserili najstrasnije. Cenim da iz ovoga mobilni izlece kao projektil posle druge rupe Ovaj mozda dotera do trece Edited August 19, 2014 by katamaran
Geo Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Koji ce ti q sve to ? Sto ne stavis jednostavno u ranac(dzep sa strane) ili neku torbicu ?
katamaran Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 kad je samo za mjuzu onda moze iz torbice al sam onda u frci da mi ne ispadne nesto vazno jer je uvek puna do vrha. Za gps nema boljeg mesta od volana.
kralj Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Tema bez katamaranovih gedžeta bila bi očerupana. Zamišljam da vozi kakav multipraktik i da će uskoro da nas priupita u koji dezen da presvuče nameštaj na bajsu, a da se slaže sa aktuelnim tapetama. :)
katamaran Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Cisto da napomenem da je gps u telefonu a ne zaseban uredjaj :)
salerokada Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Napravio sinoć srednji krug po gradu. Zvezdara, MML, VML, Kumodraž, Voždovac, Dedinje, NBG i kući. Svega 33km, a opet toliko živopisnije od kruga oko Ade. A i super je noćna vožnja jer nema vrućine i saobraćaja.
Mil@n Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Znate šta meni treba? Neki zvučnici da naštekam na mp3, mali naravno, i aktivni. Postoji li nešto takvo?
katamaran Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 (edited) Sto ne bi postojalo :) http://www.amazon.com/Ivation-Multi-Function-Bicycle-External-Controls/dp/B009PAEE58 ili Meni ipak bolje sluske. edit: volan po mom ukusu Edited August 20, 2014 by katamaran
Indy Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Danas mi je tip u bajk prodavnici rekao da u industriji bicikala uopšte ne postoji ništa "hromirano". Da sam minut pre toga umro, umro bih u neznanju. (To je zato što sam tražio nešto za poliranje "hromiranih" delova). Vata mi se neka hrđa (po guvernali) i ide mi na živce.
Recommended Posts