katamaran Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Hvala :) Prosao sam pre petnestak dana i nije radio.
Amelija Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 počela sam da pretičem ljude ne znam da li je naglo izmileo veliki broj ultra-sporih ljudi ili se nešto dogodilo sa mnom
salerokada Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Možda su izmileli iz zime. Bude se iz zimskog sna. Vuku višak zimskih kilograma, onih što su pokupili od tebe, tamo negde oko NG. :)
Amelija Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 :D bwt već pisah sinoć negde a zapravo sam htela ovde, juče mi bio blesav dan, prvo sam spasavala bicikl da ne padne no je ipak pao a ja uspela da malko posečem dva prsta, a posle mi se pertla upetljala u zupčanik (bez posledica) + sam noćas sanjala da mi je neko ukrao bicikl
belch Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 pazi na pertle, tako moze da se sjebe zglob i bez padanja
Amelija Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 ma da, bio je totalno glup osećaj, srećom se desilo kad sam tek krenula pa sam lepo pogledala i skontala odmah šta je, otišla na trotoar i regulisala btw nikad mi se pre nije desilo
belch Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 meni jeste, na jednom staarom bajsu, par puta, od tad gledam da krajevi pertli (jel se ovako kaze?) ne idu nize od djona. inace iz kuce smo izbacili sve bicikle i shvatam da vec mesecima nisam pomislila na voznju niti na bilo koji aspekt voznje, ovoga sa pertlama se secam taman ko da je u nekom proslom zivotu bilo brrr /kukanje
Caligula Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Odvezao bajs na prolecni servis, unapred se radujem:)
Caligula Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Odvezao bajs na prolecni servis, unapred se radujem:) Pao posle deset metara na kaldrmu ispod Gardosa, ala je opravio kocnice svaka mu cast:) Ja na nizbrdici stisnuo prednju ko sivonja, kao, da malo prikocim. Jos mi bride dlanovi
ivy Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 ja se obično zeznem pa stisne prednju na nizbrdici :marfi: ali srećom pa je to baš retko :p a upetljavanje u lanac sam imala sa nogavicom,jednom se tako upetljala da nisam mogla da mrdnem,ni napred ni nazad,srećom nisam pala ali sam tako stajala pored putasa upetljanom nogavicom sigurno 15min dok nisam nekako ispetljala..od onda se fura 1 štipaljka :D
Recommended Posts