Jump to content

Featured Replies

Najgospodskiji nacin transporta u Kini. Neverovatno koliko je to dobro. Imao sam zent u pocetku dok nisam jednom prosao kroz proceduru - kad skapiras kako ide i koliko je brzo i prakticno sve drugo postane besmisleno.

• Replies 423
  • Views 44.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vidim da tema nije previse zanimljiva ili sam ja smarac. Kako god, znam da je forum prilicno antikineski nastrojen. Steta jer ne treba mesati vladaoce i politicki sistem s obicnim zivljem. Tim vise st

• Mauzolej prvog kineskog cara, Qin Shi Huanga (po kome je Kina i dobila ime) dnevno leti poseti 100 hiljada turista, mahom Kineza. Uspeo sam da obiđem delić kompleksa i slikao se s jednim od ljudi koji

• Nicim izazvan, ali inspirisan postovima koje ostavljam na italijanskom topiku, odlucio sam da pisem i o Sangaju jer mnogo volim taj grad a i poznajem ga poprilicno da bih mogao da izbacim neko svoje v

Posted Images

Vozio sam se i japanskim i kineskim brzim vozovima. Mogu reci da Kinezi siju Japance po udobnostii kvalitetu pa i brzini. Jedino Japan ima ukusniju i zdraviju hranu u ponudi. Takodje, Kinezi kulturni i tihi u tim vozovima, za Japance nisam ni sumnjao.

15 hours ago, Shan Jan said:

... Kinezi kulturni i tihi u tim vozovima...

to se postepeno popravlja, mada i dalje ima ovih sto vole da pricaju glasno i ne koriste slusalice

1 hour ago, banecare1 said:

to se postepeno popravlja, mada i dalje ima ovih sto vole da pricaju glasno i ne koriste slusalice

To sam video u ovim sporim radnickim vozivima. Mozda je i sto smo isli iz Sangaja. Cini mi se da su tamo bas fini.