April 1Apr 1 dolazim u sangaj 12 aprila na neki poslovni put.kako ide sa plateznim varijanta? hoce mi raditi moja barclay visa ili amex?telefon cu da koristim sa Airalo App. hoce li mi raditi whatsapp, face messenger, itd...?posto cu imati nedelju 13. april kompletno slobodno, sta bih trebao videti, posetiti? Edited April 1Apr 1 by Ros
April 1Apr 1 13 minutes ago, Ros said:kako ide sa plateznim varijanta? hoce mi raditi moja barclay visa ili amex?telefon cu da koristim sa Airalo App. hoce li mi raditi whatsapp, face messenger, itd...?posto cu imati nedelju 13. april kompletno slobodno, sta bih trebao videti, posetiti?Za prvo pitanje ce najbolje znati @banecare1 Za drugo imas ovo moje sa prethodnih stranica
April 1Apr 1 4 hours ago, Ros said:dolazim u sangaj 12 aprila na neki poslovni put.kako ide sa plateznim varijanta? hoce mi raditi moja barclay visa ili amex?telefon cu da koristim sa Airalo App. hoce li mi raditi whatsapp, face messenger, itd...?posto cu imati nedelju 13. april kompletno slobodno, sta bih trebao videti, posetiti?visa radi, ali bolje povezati je sa alipay i placati sve telefonom. mora vpn za whatsapp, google i ostale zapadne servise Edited April 1Apr 1 by banecare1
April 2Apr 2 jedan kolega mi je preporučio wechat za plaćanje. drugi koristi alipay. koristiću oba pa sta Bog da 😂
April 2Apr 2 26 minutes ago, Ros said:jedan kolega mi je preporučio wechat za plaćanje. drugi koristi alipay. koristiću oba pa sta Bog da 😂Uzmi sve opcije. WeChat i AliPay bi trebalo svuda da rade ali moze da se desi da zezaju. Kes radi skoro svuda. Kartice na dosta mesta.
April 2Apr 2 1 hour ago, Ros said:jedan kolega mi je preporučio wechat za plaćanje. drugi koristi alipay. koristiću oba pa sta Bog da 😂wechat ja vise koristim, ali je teze privezati stranu karticu. zavrsavaju posao i alipay i wechat, to sigurno.
April 2Apr 2 imam obe opcije sad.alipay moras jos da aktiviram kad stignem u kinu.wechat je malo zezao sa Barclay Visa karticom, ali sam uspeo..ima li smisla dizate pare sa automata?
April 2Apr 2 @Ros imas menjacnice svuda po vecim gradovima i ok je kurs. Ne znam kako je dizanje sa automata. Edited April 2Apr 2 by Shan Jan
April 4Apr 4 6 minutes ago, Kampokei said:Koje doba godine je najbolje za put u Sangaj? Prolece? Jesen?april, maj, oktobar, novembaristo vazi i za peking, jebo vas sangaj edit: i novi spoiler da vas jebo Edited April 4Apr 4 by banecare1
April 4Apr 4 1 minute ago, Lo Zingaro said:super je sangaj, volim da odem tamo, ali deleko interesantnija ekipa u pekingu + turisticki ima se mnogo vise za videti
April 4Apr 4 Meni je Sangaj bio malo razocarenje, ocekivao sam vise od grada od 20, 30 miliona koliko vec ima. Al kazu da su tamo tokom kulturne revolucije bas zdusno sravnili sve. Xian mi je imao najbolji vajb od ovog sto smo obisli. Peking svakako svasta za videti, gde god krenes. Mi budale bili u junu/julu, 40+ stepeni i vlaga koja ubija. U Luoyangu smo hteli da umremo ali onaj buda u steni vredi umiranja. Jooooj sad mi se opet ide u Kinu al ako moze minimum na 6 meseci.