Jump to content

Featured Replies

dolazim u sangaj 12 aprila na neki poslovni put.

kako ide sa plateznim varijanta? hoce mi raditi moja barclay visa ili amex?

telefon cu da koristim sa Airalo App. hoce li mi raditi whatsapp, face messenger, itd...?

posto cu imati nedelju 13. april kompletno slobodno, sta bih trebao videti, posetiti?

Edited by Ros

13 minutes ago, Ros said:

telefon cu da koristim sa Airalo App. hoce li mi raditi whatsapp, face messenger, itd...?

posto cu imati nedelju 13. april kompletno slobodno, sta bih trebao videti, posetiti?

Za prvo pitanje ce najbolje znati @banecare1

Za drugo imas ovo moje sa prethodnih stranica

4 hours ago, Ros said:

dolazim u sangaj 12 aprila na neki poslovni put.

visa radi, ali bolje povezati je sa alipay i placati sve telefonom. mora vpn za whatsapp, google i ostale zapadne servise

Edited by banecare1

jedan kolega mi je preporučio wechat za plaćanje. drugi koristi alipay. koristiću oba pa sta Bog da 😂

26 minutes ago, Ros said:

jedan kolega mi je preporučio wechat za plaćanje. drugi koristi alipay. koristiću oba pa sta Bog da 😂

Uzmi sve opcije. WeChat i AliPay bi trebalo svuda da rade ali moze da se desi da zezaju. Kes radi skoro svuda. Kartice na dosta mesta.

1 hour ago, Ros said:

wechat ja vise koristim, ali je teze privezati stranu karticu. zavrsavaju posao i alipay i wechat, to sigurno.

imam obe opcije sad.

alipay moras jos da aktiviram kad stignem u kinu.

wechat je malo zezao sa Barclay Visa karticom, ali sam uspeo..

ima li smisla dizate pare sa automata?

@Ros imas menjacnice svuda po vecim gradovima i ok je kurs. Ne znam kako je dizanje sa automata.

Edited by Shan Jan

Prelazak o u a laugh

2 minutes ago, Ras said:

Prelazak o u a laugh

Joj majmun isuse