scab Posted June 13, 2019 Posted June 13, 2019 1 hour ago, MayDay said: Ne brini, već sam kupila mesec dana. :-)) noooo! i ja tako platio mesec dana, pokušao "30 days back money guarantee" nakon 7 dana (jer nisam uspevao us netflix kad sam se vratio zašta sam i platio), neverovatna cimanja i levaćenja. prvo neće da vrate. onda kažu hoće ali ne uplate. onda vidim da su mi na nalog otkačili da automatski plaćam svakog meseca. onda to isključim. onda mi ipak skinu ponovo pare umesto da mi vrate staro... sve u svemu trbalo mi 3 meseca ozbiljnog cimanja da bi mi vratili lovu. jedva čekam da vidim hoće li mi ponovo skinuti i u junu...
banecare1 Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 @MayDay kada ti dolazis? nize dva linka sa desavanjima ove nedelje 27 amazing things to do in Beijing this week Weekday Roundup 一周最佳演出 (6/17-6/20)
MayDay Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Htela sam da okacim na tviter slike sa Tjenamen skvera i pominjem u tvitu Mao Mao pesmu iz Kineskinje i nece da mi submituje tvit!!! Dvaput sam pokusala, a do sada sve radilo kako treba! Kukuuu.
kud u maglu Simoviću Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 već vidim da skupljamo pare za advokata
banecare1 Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 ja sam upravo kupio kartu i odlazim sutra iz Kine, a nije mi bilo u planu. dok se malo smiri situacija...
renne Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 3 hours ago, banecare1 said: ja sam upravo kupio kartu i odlazim sutra iz Kine, a nije mi bilo u planu. dok se malo smiri situacija... mudro
MayDay Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Sve je u redu za sada. Jela sam morskog krastavca kao moj token of appreciation prema domacinima. Nista strasno, ko tikvica neka. Nutkali me posle jos, ja rekla polako, baby steps. Danas nastupam!
Anonymous Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 Ovaj, i onaj o klopi u Kini su najbolji topici na čitavom forumu.
Bright Billy Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 On 12.6.2019. at 12:08, peralozac said: @MayDay Ako se korporacija isprsi za data roaming, na telefonu će ti sve normalno raditi, google, gmail, FB... KInezi su tu još uvek dobre volje prema strancima. Inače, na "običnom" internetu bez VPN-a od zapadnjačkih pretraživača radi bing.com, sasvim ok osim ako ne poželiš tamo da se podsetiš šta je bilo na Tjenanmenu dakle ako koristim roming i ne kacim se na wifi radice mi aplikacije normalno? ne moraju sve, samo da mogu preko necega da komuniciram posto na ovaj njihov wechat ne uspevam da se ulogujem. sto se mapa tice rekose mi da offline radi maps. me, jel probao neko?
jms_uk Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Sta ti je problem za Wechat?Sent from my iTelephone using Tapatalk
Bright Billy Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 treba mi neko ko ce da mi verifikuje log, neko ko je korinik duze od dve godine...
Recommended Posts