Jump to content
IGNORED

Panini albumi

Recommended Posts

Posted

jeste li skontali da su neki prevaranti vec popunili virtuelni labum?

Tokeni iz maksija? :D

Recimo da ako putuješ oko sveta dan brže prođe. ;)

Posted (edited)

pa valjda postoji globalni sat, ne moze lokalno podesavanje vremena da ga promijeni.

evo skoknuh do australije i nije pomoglo.

Edited by Timmi
Posted

Kesice svima stižu u 3 noću. Na ovome svetu :D imaš 24 puta 3 noću u jednom danu. Ajde se malo potrudite pa ako ne ide... :D

Posted (edited)

jel ostalo nekom duplikata u zhemskoj grupi?

Edited by Mercuzzio
Posted

Kesice svima stižu u 3 noću. Na ovome svetu :D imaš 24 puta 3 noću u jednom danu. Ajde se malo potrudite pa ako ne ide... :D

shvatam ja tebe, ali mi ne registruje moj odlazak u australiju. doduse, nisam uradio za flash player, jer sam zaboravio kako se to radi. <_<

Posted

Nema veze flash player. Skokni u Australiju pošto je za Novi Zeland kasno :D. Kad kažem skokni, mislim na lokaciju u fifa profilu.

Posted (edited)

a dal me zajebavas. ovo moje je 14 puta komplikovanije.

isuse, koji nubovi uredjuju fifa.com. :isuse:

Edited by Timmi
Posted

Znam, ja sam se prvog dana jebavao sa proksijima. Ovakvu sprdačinu od fife i paninija nisam očekivao. Ubili su draž.  <_<

Posted

Neverovatno, kakav fail :isuse:  pa ovo stvarno moze ovako, ja sam sad prebacio lokaciju na Novu Kaledoniju :lolol: i ostalo je jos pola sata do novih kesica.

Posted

I mene zanima cemu to. Em nema nikakve nagrade za najbrze, em popunis za dan i posle sta radis, listas album?

Posted

jel ostalo nekom duplikata u zhemskoj grupi?

fred (bra), cavani (uru), england flag, mba (nig), gotze i podolski (ger) i usa logo

Posted

Ima neka grupa da je skoro pocela? Ja imam 80ak slicica

Posted

fred (bra), grbovi (cro i ecu), pique (esp), asmir begovic (bih), moutinho (por), guedioura i el arbi soudani (alg)

online sam u grupi pa koga ima za menjanje neka svrne :)

Posted

Kod mene Gonzales (Cile), Bamba (Obala Slonovace), Esjen (Gana), Jebda (Alzir).

Fale mi od ovih tvojih oba grba, Begovic i Mutinjo. Stavi na javnu razmenu ako ti treba nesto od ovih mojih.