Jump to content
IGNORED

Panini albumi

Recommended Posts

inace s bio na menjazi jedanput, bas za vreme maratona. fali mi jos 15 slicica: 2, 13, 35, 68, 80, 100, 124, 160, 194, 254, 460, 520, 528, 588 i 665. jeremija pomagaj :)

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

On 16.5.2018. at 17:20, extragluv said:

inace s bio na menjazi jedanput, bas za vreme maratona. fali mi jos 15 slicica: 2, 13, 35, 68, 80, 100, 124, 160, 194, 254, 460, 520, 528, 588 i 665. jeremija pomagaj :)

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Sad sam ti video post,

Spoiler

imam od tih sa spiska 6 komada, grb Urugvaja, Girouda, Nacha, Dzagoeva, Davisa i Bereszynskog.

Znam lika koji do sličica dolazi isklučivo kupovinom kesica ili menjažom, ništa naručivanje, kupovina na netu i sl. Lud čovek, fali mu jedna za prošli album i tako će ostati.

19 minutes ago, extragluv said:

hvala ne treba, snasao sam se (porucio 6 zlatnih). cak sam i one host cities porucio da stignu iz inostranstva.

OK, hteo sam da ti poklonim, ali ako već imaš... :)

Naš album nema taj deo sa host citiesima, tj. ima, ali nema sličica, ali ako se na kraju ipak budem odlučio da popunim i hardcover album, onda ću ih nabaviti ovde, od istih likova sa kojima sam se menjao.

12 minutes ago, čekmeže said:

Znam lika koji do sličica dolazi isklučivo kupovinom kesica ili menjažom, ništa naručivanje, kupovina na netu i sl. Lud čovek, fali mu jedna za prošli album i tako će ostati.

Pa tako sam i ja došao, ima neke draži u kupovini i menjaži, inače onaj ko želi da uštedi pare može lako da nadje čitav set sličica + album za povoljnu cenu, na primer na KP.

• 3 weeks later...

Nekada davno dobijao sam nedostajuce slicice direktno iz fabrike koja ih je stampala za Yu trziste. Tetka i teco su radili tamo, a posle cale postao tehnicki direktor.

Panini  :ziga:

Naleteo pre nedelju dana na oglas (na KP), lik prodaje celokupan set Gold izdanja (izašle samo u Švajcarskoj), pokušavam da se oduprem, ali čini mi se da neću moći još dugo...

Kompanija “Panini”, koja se bavi proizvodnjom albuma i samolepivih sličica, traži zabranu menjanja sličica na Terazijama i najavljuje tužbu za organizovanu menjažu.

Popularna italijanska kompanija uputila je oštar protest Srbiji zbog toga što se, kako navodi, već godinama unazad na Terazijama u Beogradu realizuje menjanje sličica povodom bilo kog velikog fudbalskog takmičenja.

– Prvu informaciju smo dobili od jednog italijanskog upravnika Fijata iz Kragujevca, koji je bio na sastanku u Beogradu. Kada je video veliki broj ljudi prišao je da vidi o čemu se radi, a onda je usledio šok. Kada smo malo istražili, saznali smo da se ljudi već godinama menjaju na tom mestu, i skoro uopšte ne kupuju nove kesice. Godinama smo mislili da loš standard utiče na slabiju prodaju u Srbiji, ali sada nam je sve jasno – rekao je PR kompanije “Panini” za Njuz.

Iz kompanije navode da ako se ne spreči dalja menjaža sličica, Srbija će biti stavljena na crnu listu zemalja u koje će “Panini” planski da šalje kesice u kojima su namerno izostavljeni Mesi, Ronaldo i Rukavina.