Jump to content
IGNORED

Panini albumi

Recommended Posts

od kada su podelili kutije na 50 kesica ima vise duplikata... secam se pre 4 godine da sam kutiju od 100 kesica celu zalepio u album, bez ijednog duplikata.

sad sam od dve i po kutije ostao sa oko 300 duplikata

58 minutes ago, extragluv said:

sad sam od dve i po kutije ostao sa oko 300 duplikata

E to, bukvalno isto mi se desilo, bas sam brojao danas na oko pola albuma sam i 250+ duplikata. Nikad ranije mi se to nije desavalo.

@mlatko

Deluje kul :) mada kapiram da je skupa rabota. NBA je uvek imao opako dobre kartice, a jednom sam skupljao Calcio kartice, tamo negde oko 2000te, Batistuta, Totti i Nesta su bili te specijalne srebrne, a moras da kupis bar 10 kesica da bi izvukao jednu. A mi klinci, kucu bi prodali samo da sakupljamo :)

12 hours ago, Timmy said:

To narucivanje na kraju sta fali je samo za sisice. Pravi skupljaci idu sve na menjazu. Kad ostane  5 do 10 pocne da se daje 2 ili 3 za jednu. Poslednjih par i po vise. A za poslednju se da sve sto je ostalo :fantom: 

pre cetiri godina sam poslednjih 7-8 slicica razmenio postom po celoj nemackoj. ima neki portal gde trazis i nudis, pa se salje na poverenje :)

proslo evropsko sam odustao od menjaza ne kraju jer zlatnih slicica em nije bilo, em su ih sve drzali dileri i trazili masnu kintu. pa sam odabrao da platim polidoru

26 minutes ago, Ros said:

pre cetiri godina sam poslednjih 7-8 slicica razmenio postom po celoj nemackoj. ima neki portal gde trazis i nudis, pa se salje na poverenje :)

Ima i kod nas to, ima ih nekoliko zapravo, odlicna stvar

11 minutes ago, goofs said:

Ima i kod nas to, ima ih nekoliko zapravo, odlicna stvar

gomilu sam razmenio putujuci na posao i menjajuci se sa klincadijom koja je isla u skolu prigradskom zeleznicom. kad je sve proslo, onda mi tek dunulo u glavu da je neko to moje druzenje sa decom i davanje 4-5 slicica za jednu ili jednostavno poklanjanje, mogao totalno pogresno protumaciti :D

10 hours ago, čekmeže said:

Oćeš mi dati kesice?

Poslao za one majice, pošto nisam siguran da pravila dozvoljavaju da jedna osoba pošalje više puta, onda sam slao i na ime jedne druge osobe, na drugoj adresi.

Edited by Jeremija

Inače, kako ide skupljanje? Otprilike 2/3 skupljeno ovde, sa negde otprilike 150 duplikata. Primetio sam neke čudne stvari što se tiče slika u kesici, jednom sam dobio jedinicu, dvojku, i par reprezentacija u istoj kesici, u jednoj  su bili Pele i grbovi Japana i Saudijske Arabije, a bila je i jedna sa Čakom i Šaćirijem u istoj kesici. Ne znam kako štampaju, ali ne čini mi se random...