mire Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Meni Kuč najbolji, samo ga slabo ima u poslednje vreme...mislim da bi brzo odustao kada bi video proizvodni ambijent...mada, možda su se modernizovali u poslednje dve- tri godine
nisam ja Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 mislim da bi brzo odustao kada bi video proizvodni ambijent...mada, možda su se modernizovali u poslednje dve- tri godinemislim da u i dalje u nekom naseljenom delu KG + masa problematičnih fakta.na stranu to jogurt je pregust i bezukusan.istina je da nekad kupim njihov sir za gibu. :mellow:jogurt pijem dukat. juče uzo megle za probu plus disov orginal mlekara granice.
Zli Gli Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 80% popijenih jogurata za zivota mi otpada na sabacki ABT, i on mi je apsolutni vrh vrhova. Ostali su nebitni.
Sir Oliver Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 ja trošim ''Nikolić'' jogurtprivatna mlekara iz despotovamleko im se brzo kvari, ali jogurt zakivakao alternativu, pazarim pekarski jogurt mlekare Subotica
Frau Gabrijela Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 i meni valja šabački. ali samo sa 2,8 % mlečne masti. onaj sa 1,6 % ima ukus kao da je neko umešao u njega malo laka za nokte.
maheem Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 samo pedercad piju lajt jogurtza tebe je i taj lajt prejak
assück Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 e, i ako si mu rekao.trolovac i mucki provokator
Roger Sanchez Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 meni valja samo Vindijin, bio lajt ili hevi.Stučem litru kad ju otvorim, grozna sam jogopijandura.
Zli Gli Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 i meni valja šabački. ali samo sa 2,8 % mlečne masti. onaj sa 1,6 % ima ukus kao da je neko umešao u njega malo laka za nokte.Ja bas i ne primecujem razliku izmedju 1,6 i 2,8, jedino kad uzmem neki sa 0,5 ili tako nesto osetim da je manje gust ali i to mi je ok.
ordi Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 abt mlekare sabac u casici bez premca :thumbsup:citala sam nekakvo istrazivanje gde kaze da su ti sabacki mlecni proizvodi najkvalitetniji.
morgana Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 isprani dukat ili imlek balans, mala kolicina sa ovsenim pahuljicama. druga varijanta je punomasni dukat sa malinama, lapo-lapo, zamrznut, sladoledolik
Recommended Posts