ducca Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ok, ajde da kazemo da ima 4 potvrde (zajceva racunam pa ako se ne pojavi pada jedno furunasko iznapusavanje :P ). Zidane naravno nece posetiti temu na vreme da bi stigao da potvrdi ali ne sumnjam da dolazi...goranza niko ni ne ocekuje da se zapljune tako da je to to - 6 komada.Ali ok, slobodno se prijavljujte, bice i neki 'stilj i vopi posle ;) (jbt, vec smo krenuli sa mitom, a jun mesec)
Vasilij Zajcev Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 ne, ja definitivno necu, bez zajebancije. morao sam da prihvatim alternativu jos jutros, nije mi se bilo kockati sa vremenom
ducca Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 (edited) Dakle, zvanicno ipak 4. Sto se mene tice, nije problem, naci cemo ionako kos gde cemo se nakaciti nekome...Jedino ovo vreme sto se lomi i dalje. Ne znam, oblaca se big time... Javljajte sta cemo. Edited June 6, 2009 by ducca
pacey defender Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 ma nemam pojma. ovi na w2u kazu da je jutros u9 padala kisa, a ja se nesto ne secam da je tako bilo. kao, popodne razvedravanje. ajde vidimo se u cetiri.
pacey defender Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 nas petorica odigrali otprilike 6 partija 2na2 basketa. ducca, venom, kovik i kovikovortak i pacey. posle toga su kovik i venom stukli po vesalicu, ali ne znam sta su uzeli od priloga.
pacey defender Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Kechap, kechap i kechap.bilo je i nečeg ljutog - video sam.
kovik Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ljuti, blagi i pizza kechap. Rigorozni režim ishrane zahteva da se ispoštuju sve bazične grupe hrane.
ducca Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Ja tesko...imam neke obaveze ceo dan. Ako se skupite, ja se mozda naknadno prikljucim, ali generalno ne bi trebalo racunati na mene. Mozda nedelja 17h ili tako nesto?Ja sam definitivno za to da se iznadje kakav vecernji termin tokom radnih dana, malo se valja isprazniti i tim smarackim danima. Kakva je situacija sa Kalisom, ima li neke nade da je ostao koji kos?
Recommended Posts