Jump to content
IGNORED

Forumaski basket

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

Posted

Evo u ove sitne sate se jvaljam, cisto kao dokaz da cu sutra biti spreman 100% :DDolazim + 2 , tako da ne bi trebalo da bude problema za ekipe. Samo jos i lopta da se donese!

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

325

• Venom

285

• pacey defender

254

• Vasilij Zajcev

236

Posted

To sto je Goranzu dosadno ne znaci i da nece biti basketa. Ako se vecina koji su se zapljunuli tokom nedelje pojave bice ok. Zadnjih par poruka nisu poziv na novo prebrojavanje vec samo podsecanje da smo u 3 na adi...pa ako treba i nas 4-5 samo. Elem, da se otvori prebroj za nedelju ada, 15h:1. Ich2. Venom

Posted

aham, dakle otpala je sala za nedelju... pa dobro, ada je kul, dakle:3. Rookie*__________________________________________________________________* - I've been using facebook too long, so now I always speak in the third person and tell everyone inane details of my daily life.

Posted

4. mamurni pokajnikjavio sam otkaz Duci sms-om jutros. sada vec mogu da sedim i kuckam u isto vreme. otrovan nocas, dosao bih da sam bio sesti, ovako vas ima. uh. nikad nemojte da mesate pice. to nije dobro. uh

Posted (edited)

Danas na Adi po slobodnoj proceni izmedju 2 i 3 miliona ljudi. Mislim da je rekord oboren, ako tako nesto postoji. Jedva nadjosmo teren za pikanje, na svakom od 20ak terena bar 3-4 ekipe, nezapamcen krkljanac. Na kraju se prisljacismo ekipi neforumasa (kojima se zahvaljujemo). Bejasmo Pacey, Rocco + 2, Goranz i moja malenkost. Sjajno vreme, dobar sket, dobro pivo (ovaj deo uzeti sa rezervom) u Jaziri. Sezona basketa na Adi je zvanicno otvorena, ko je propustio moze sutra na reprizi otvaranja da se iskupi, vec pomenut termin u 15h, pa izvolte...

Edited by ducca
Posted

Inace, lopta je kod Delije pa ne znam ima li sanse da nekako dodjemo do nje... Ima li koga blizu Zemuna?

Posted

mogu ja (samokaznjavanje) ali ako se prijavi jos neko, ima nas 4 za sad, dolazis i ti?

Posted

mislis da se ubacimo nekome, sta?

Posted

Dolazim sigurno.Dakle, samo da ponovim situaciju od juce - sve tereni zauzeti, gde je najmanje ljudi pokusati da se ubaci i zajedno exploatise kos. Tako da ako nas bude i trojica bice ok da se odigra koji basket. Koliko vidim fali jos jedan za sestoricu.Kovice, i ti bi mogao da se pokajes, uredno si bio prijavljen juce... :mad:

Posted

Nista vredno pomena. Opet kacenje na neku nepoznatu ekipu, nekoliko poraza, rotiranje Venoma, Delije, Zajceva i mene u gubitnicku trojku i to je to...A i mnogo je rano 15h.

Posted

definitivno rano u 15h...moj bioritam je izbazdaren na tekme od 20:45h, a i vlaznost vazduha popodne mi ne odgovara. gubim po 5% od odraza i puls skace za 7otkucaja u proseku