Jump to content

Forumaski basket

Featured Replies

Evo u ove sitne sate se jvaljam, cisto kao dokaz da cu sutra biti spreman 100% :DDolazim + 2 , tako da ne bi trebalo da bude problema za ekipe. Samo jos i lopta da se donese!

To sto je Goranzu dosadno ne znaci i da nece biti basketa. Ako se vecina koji su se zapljunuli tokom nedelje pojave bice ok. Zadnjih par poruka nisu poziv na novo prebrojavanje vec samo podsecanje da smo u 3 na adi...pa ako treba i nas 4-5 samo. Elem, da se otvori prebroj za nedelju ada, 15h:1. Ich2. Venom

aham, dakle otpala je sala za nedelju... pa dobro, ada je kul, dakle:3. Rookie*__________________________________________________________________* - I've been using facebook too long, so now I always speak in the third person and tell everyone inane details of my daily life.

• Author

4. mamurni pokajnikjavio sam otkaz Duci sms-om jutros. sada vec mogu da sedim i kuckam u isto vreme. otrovan nocas, dosao bih da sam bio sesti, ovako vas ima. uh. nikad nemojte da mesate pice. to nije dobro. uh

Danas na Adi po slobodnoj proceni izmedju 2 i 3 miliona ljudi. Mislim da je rekord oboren, ako tako nesto postoji. Jedva nadjosmo teren za pikanje, na svakom od 20ak terena bar 3-4 ekipe, nezapamcen krkljanac. Na kraju se prisljacismo ekipi neforumasa (kojima se zahvaljujemo). Bejasmo Pacey, Rocco + 2, Goranz i moja malenkost. Sjajno vreme, dobar sket, dobro pivo (ovaj deo uzeti sa rezervom) u Jaziri. Sezona basketa na Adi je zvanicno otvorena, ko je propustio moze sutra na reprizi otvaranja da se iskupi, vec pomenut termin u 15h, pa izvolte...

Edited by ducca

Inace, lopta je kod Delije pa ne znam ima li sanse da nekako dodjemo do nje... Ima li koga blizu Zemuna?

• Author

mogu ja (samokaznjavanje) ali ako se prijavi jos neko, ima nas 4 za sad, dolazis i ti?

4, da.

• Author

mislis da se ubacimo nekome, sta?

Dolazim i ja sa loptom

Dolazim sigurno.Dakle, samo da ponovim situaciju od juce - sve tereni zauzeti, gde je najmanje ljudi pokusati da se ubaci i zajedno exploatise kos. Tako da ako nas bude i trojica bice ok da se odigra koji basket. Koliko vidim fali jos jedan za sestoricu.Kovice, i ti bi mogao da se pokajes, uredno si bio prijavljen juce... :mad:

3 o'clock kod rock paper scissors!

Gde je izvestaj?

Nista vredno pomena. Opet kacenje na neku nepoznatu ekipu, nekoliko poraza, rotiranje Venoma, Delije, Zajceva i mene u gubitnicku trojku i to je to...A i mnogo je rano 15h.

• Author

definitivno rano u 15h...moj bioritam je izbazdaren na tekme od 20:45h, a i vlaznost vazduha popodne mi ne odgovara. gubim po 5% od odraza i puls skace za 7otkucaja u proseku