Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumaski basket

Featured Replies

Suncetijebem, u 04:21 se misli na furunaski basket... :naughty: Elem, ko zna sta moze iskrsnuti do nedelje, malo je rano za ozbiljno prebrojavanje...Ali avaj, neka bude 3.I stvarno bismo mogli da se polako presaltamo na open space i u narednih recimo 2 nedelje otkazemo salu.

• Replies 2.5k
  • Views 167.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Suncetijebem, u 04:21 se misli na furunaski basket... :naughty:
Zato ti radiš 1 punom parom u 9:17, i uopšte ne pomišljaš na forum i basket, suncetikalajisano :naughty: .... Jbga, nikad ne spavam, zato sam tako agilan na 'sketu :D

Edited by kovik

• Author

4.e ako se mi organizujemo za Adu, ja obecavam novo verglanje na camcu :D

U tom sluchaju 5

4.e ako se mi organizujemo za Adu, ja obecavam novo verglanje na camcu :D
Tripko :Hail:Brodić :Hail:
  • Author

duplo ako, konformisti, ironisao sam! nismo jos otvorili sezonu na vodi...ne bih da rizikujem opet ispalu sa motorom. za dolazak na basket sam ozbiljan

tha_numba_of_da_beast / 1116

E da, biće i Ivan, dakle 7.Još samo vreme da nas posluži (mrzi me da tražim prognozu po netu :P)

• Author

ok, onda mu reci da sam na otvorenom i pred devojcicama-rolerkama znacajno osetljiviji na ona njegova kucanja i rampe, te da se ne zalece mnogo...ili da dodjem zgutan, pa da vidimo kom opanci, tom i dzeri :huh:

u subotu i nedelju maximalna dnevna 19 stepeni gospodina celzijusa, bez padavina. dakle, bilo bi dobro da organizujemo basket u 15h, pa da imamo vremena i za naknadne furunaške aktivnosti.

• Author
naknadne furunaške aktivnosti
necu stici na basket, ovo bese na Adi safari?
necu stici na basket, ovo bese na Adi safari?
zbogom, žohari... :D
ok, onda mu reci da sam na otvorenom i pred devojcicama-rolerkama znacajno osetljiviji na ona njegova kucanja i rampe, te da se ne zalece mnogo...ili da dodjem zgutan, pa da vidimo kom opanci, tom i dzeri :huh:
Ne vredi njemu pričati, on je zbunjen dečko (mis'im, Južni Front antifa, gde to ima :D). Performance enhancing drugs, better basket through chemistry all the way.E da, može 15 h. Jel' smo rekli u subotu beše? :D

S obzirom na pomeranje sata, vidi se do 19h...Svejedno, mozemo i ranije ali bih ja pre oko 16 u subotu, nesto mi tih 15 ne izgleda kao termin na koji cu stici... Ostavljam moje pitanje otvorenim.

(mis'im, Južni Front antifa, gde to ima :D)
znadem lično još dvojicu takih, i još jednog "virtuelno".ako odlučim da dođem u subotu, je l' ima neko zborno mesto?