March 31, 200916 yr Author kod "kamenja" na ulazu na Adu. prvi put se nismo znali pa smo morali da stojimo na skulpturama da bi se raspoznali...grozna scena :D
March 31, 200916 yr bolje sto ranije, dakle - 15h, jer moze naglo da zahladni predvece. zbog treceg poluvremena pricam. Opet, to je sat vremena manje za detoksikaciju od petka uvece. Ako neko ima problem da stigne do 15, ali mu odgovara 16, onda cemo da pomerimo termin tako da svi budemo na vreme na adi. ducco, od tebe zavisi©.
March 31, 200916 yr Pa dobro, jel bas mora dase loche u petak?čekaj bre, ko koga ovde cima svaki petak za odlazak u štetu? jebote, zvučiš kao onaj zeka iz vica :D
April 1, 200916 yr Petkom je 1 Rakijanje kod Frakija u Daliju (Frakijanje), to ni ja ne propuštam. Bitno je piti puno vode za vreme i posle ;).I da, nikako stomaklija veče pre basketa. Prošli put sam 'teo d'umrem.
April 1, 200916 yr Ja bih pre u 16h ali necu sad da menjam koncepciju samo jer meni to vise odgovara, a vidim da je prijavljivanje lepo pocelo. Uostalom ionako cu kasniti kao i uvek tako da ce meni termin i poceti oko pola 4 :P
April 3, 200916 yr Dakle, jos jedan termin je mrtav... :D ako i dalje ima zainteresovanih, ajmo u pola4, pa dok mi montiramo mrezicu, taman cemo biti kompletni. jer to ok?
April 3, 200916 yr Mrezica je kod mene - doneo sam je smorenku na prvi basket u sali, ali je zaboravio da ponese, tako da je ostala kod mene. Do sutra u 11 donosim kome god (ako je sutra, preferably na NBGD), posle toga sam vishe nisam u BG-u uopshte. Edited April 3, 200916 yr by Venom
April 3, 200916 yr Ma opusteno, u 3 se vidimo. To ionako znaci pola 4 dok se iskupimo svi i montiramo mrezu. A ima li zainteresovanih da i nedelju budemo na Adi? Mislim da nema bas mnogo smisla biti u zagusljivoj sali po ovakvom vremenu...