ducca Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Suncetijebem, u 04:21 se misli na furunaski basket... Elem, ko zna sta moze iskrsnuti do nedelje, malo je rano za ozbiljno prebrojavanje...Ali avaj, neka bude 3.I stvarno bismo mogli da se polako presaltamo na open space i u narednih recimo 2 nedelje otkazemo salu.
kovik Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 (edited) Suncetijebem, u 04:21 se misli na furunaski basket... Zato ti radiš 1 punom parom u 9:17, i uopšte ne pomišljaš na forum i basket, suncetikalajisano .... Jbga, nikad ne spavam, zato sam tako agilan na 'sketu :D Edited March 30, 2009 by kovik
Vasilij Zajcev Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 4.e ako se mi organizujemo za Adu, ja obecavam novo verglanje na camcu :D
kovik Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 4.e ako se mi organizujemo za Adu, ja obecavam novo verglanje na camcu :DTripko :Hail:Brodić
Vasilij Zajcev Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 duplo ako, konformisti, ironisao sam! nismo jos otvorili sezonu na vodi...ne bih da rizikujem opet ispalu sa motorom. za dolazak na basket sam ozbiljan
kovik Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 E da, biće i Ivan, dakle 7.Još samo vreme da nas posluži (mrzi me da tražim prognozu po netu :P)
Vasilij Zajcev Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 ok, onda mu reci da sam na otvorenom i pred devojcicama-rolerkama znacajno osetljiviji na ona njegova kucanja i rampe, te da se ne zalece mnogo...ili da dodjem zgutan, pa da vidimo kom opanci, tom i dzeri
pacey defender Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 u subotu i nedelju maximalna dnevna 19 stepeni gospodina celzijusa, bez padavina. dakle, bilo bi dobro da organizujemo basket u 15h, pa da imamo vremena i za naknadne furunaške aktivnosti.
Vasilij Zajcev Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 naknadne furunaške aktivnostinecu stici na basket, ovo bese na Adi safari?
pacey defender Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 necu stici na basket, ovo bese na Adi safari?zbogom, žohari... :D
kovik Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 ok, onda mu reci da sam na otvorenom i pred devojcicama-rolerkama znacajno osetljiviji na ona njegova kucanja i rampe, te da se ne zalece mnogo...ili da dodjem zgutan, pa da vidimo kom opanci, tom i dzeri Ne vredi njemu pričati, on je zbunjen dečko (mis'im, Južni Front antifa, gde to ima :D). Performance enhancing drugs, better basket through chemistry all the way.E da, može 15 h. Jel' smo rekli u subotu beše? :D
ducca Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 S obzirom na pomeranje sata, vidi se do 19h...Svejedno, mozemo i ranije ali bih ja pre oko 16 u subotu, nesto mi tih 15 ne izgleda kao termin na koji cu stici... Ostavljam moje pitanje otvorenim.
MachineGunEtiquette Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 (mis'im, Južni Front antifa, gde to ima :D)znadem lično još dvojicu takih, i još jednog "virtuelno".ako odlučim da dođem u subotu, je l' ima neko zborno mesto?
Recommended Posts