Jump to content
IGNORED

Forumaski basket

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

Posted

Suncetijebem, u 04:21 se misli na furunaski basket... :naughty: Elem, ko zna sta moze iskrsnuti do nedelje, malo je rano za ozbiljno prebrojavanje...Ali avaj, neka bude 3.I stvarno bismo mogli da se polako presaltamo na open space i u narednih recimo 2 nedelje otkazemo salu.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

325

• Venom

285

• pacey defender

254

• Vasilij Zajcev

236

Posted (edited)
Suncetijebem, u 04:21 se misli na furunaski basket... :naughty:
Zato ti radiš 1 punom parom u 9:17, i uopšte ne pomišljaš na forum i basket, suncetikalajisano :naughty: .... Jbga, nikad ne spavam, zato sam tako agilan na 'sketu :D Edited by kovik
Posted

4.e ako se mi organizujemo za Adu, ja obecavam novo verglanje na camcu :D

Posted
4.e ako se mi organizujemo za Adu, ja obecavam novo verglanje na camcu :D
Tripko :Hail:Brodić :Hail:
Posted

duplo ako, konformisti, ironisao sam! nismo jos otvorili sezonu na vodi...ne bih da rizikujem opet ispalu sa motorom. za dolazak na basket sam ozbiljan

Posted

tha_numba_of_da_beast / 1116

Posted

E da, biće i Ivan, dakle 7.Još samo vreme da nas posluži (mrzi me da tražim prognozu po netu :P)

Posted

ok, onda mu reci da sam na otvorenom i pred devojcicama-rolerkama znacajno osetljiviji na ona njegova kucanja i rampe, te da se ne zalece mnogo...ili da dodjem zgutan, pa da vidimo kom opanci, tom i dzeri :huh:

Posted

u subotu i nedelju maximalna dnevna 19 stepeni gospodina celzijusa, bez padavina. dakle, bilo bi dobro da organizujemo basket u 15h, pa da imamo vremena i za naknadne furunaške aktivnosti.

Posted
naknadne furunaške aktivnosti
necu stici na basket, ovo bese na Adi safari?
Posted
necu stici na basket, ovo bese na Adi safari?
zbogom, žohari... :D
Posted
ok, onda mu reci da sam na otvorenom i pred devojcicama-rolerkama znacajno osetljiviji na ona njegova kucanja i rampe, te da se ne zalece mnogo...ili da dodjem zgutan, pa da vidimo kom opanci, tom i dzeri :huh:
Ne vredi njemu pričati, on je zbunjen dečko (mis'im, Južni Front antifa, gde to ima :D). Performance enhancing drugs, better basket through chemistry all the way.E da, može 15 h. Jel' smo rekli u subotu beše? :D
Posted

S obzirom na pomeranje sata, vidi se do 19h...Svejedno, mozemo i ranije ali bih ja pre oko 16 u subotu, nesto mi tih 15 ne izgleda kao termin na koji cu stici... Ostavljam moje pitanje otvorenim.

Posted
(mis'im, Južni Front antifa, gde to ima :D)
znadem lično još dvojicu takih, i još jednog "virtuelno".ako odlučim da dođem u subotu, je l' ima neko zborno mesto?