March 30, 200916 yr Suncetijebem, u 04:21 se misli na furunaski basket... Elem, ko zna sta moze iskrsnuti do nedelje, malo je rano za ozbiljno prebrojavanje...Ali avaj, neka bude 3.I stvarno bismo mogli da se polako presaltamo na open space i u narednih recimo 2 nedelje otkazemo salu.
March 30, 200916 yr Suncetijebem, u 04:21 se misli na furunaski basket... Zato ti radiš 1 punom parom u 9:17, i uopšte ne pomišljaš na forum i basket, suncetikalajisano .... Jbga, nikad ne spavam, zato sam tako agilan na 'sketu :D Edited March 30, 200916 yr by kovik
March 30, 200916 yr 4.e ako se mi organizujemo za Adu, ja obecavam novo verglanje na camcu :DTripko :Hail:Brodić
March 30, 200916 yr Author duplo ako, konformisti, ironisao sam! nismo jos otvorili sezonu na vodi...ne bih da rizikujem opet ispalu sa motorom. za dolazak na basket sam ozbiljan
March 30, 200916 yr E da, biće i Ivan, dakle 7.Još samo vreme da nas posluži (mrzi me da tražim prognozu po netu :P)
March 30, 200916 yr Author ok, onda mu reci da sam na otvorenom i pred devojcicama-rolerkama znacajno osetljiviji na ona njegova kucanja i rampe, te da se ne zalece mnogo...ili da dodjem zgutan, pa da vidimo kom opanci, tom i dzeri
March 30, 200916 yr u subotu i nedelju maximalna dnevna 19 stepeni gospodina celzijusa, bez padavina. dakle, bilo bi dobro da organizujemo basket u 15h, pa da imamo vremena i za naknadne furunaške aktivnosti.
March 30, 200916 yr Author naknadne furunaške aktivnostinecu stici na basket, ovo bese na Adi safari?
March 30, 200916 yr ok, onda mu reci da sam na otvorenom i pred devojcicama-rolerkama znacajno osetljiviji na ona njegova kucanja i rampe, te da se ne zalece mnogo...ili da dodjem zgutan, pa da vidimo kom opanci, tom i dzeri Ne vredi njemu pričati, on je zbunjen dečko (mis'im, Južni Front antifa, gde to ima :D). Performance enhancing drugs, better basket through chemistry all the way.E da, može 15 h. Jel' smo rekli u subotu beše? :D
March 31, 200916 yr S obzirom na pomeranje sata, vidi se do 19h...Svejedno, mozemo i ranije ali bih ja pre oko 16 u subotu, nesto mi tih 15 ne izgleda kao termin na koji cu stici... Ostavljam moje pitanje otvorenim.
March 31, 200916 yr (mis'im, Južni Front antifa, gde to ima :D)znadem lično još dvojicu takih, i još jednog "virtuelno".ako odlučim da dođem u subotu, je l' ima neko zborno mesto?