ducca Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 mada, cenim da je nastavničko veće već većalo da nas se najuri zbog neizmirenih obaveza spram neiskorišćenog a uzurpiranog termina. lukavi satnici i budimpeštanski kursisti znaju kad treba da se udari, sad kad ceo forum slavi zbog prinove....Mada bismo uskoro (nadajuci se lepsim aprilskim danima) mogli i da pocnemo upraznjavati standardan termin - subota na adi...
Zli Gli Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Ako sve bude kako treba, za mesec-dva-tri na jednom od tih duela na Adi ce vas posetiti i srpski Vinsent Lamar Karter. Doduse, nisam vise u top formi pa mi glava ne dohvata obruc prilikom kucanja ali dobro... dacete mi samo Zajceva, da izvodi loptu.
Teixeira Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Mada bismo uskoro (nadajuci se lepsim aprilskim danima) mogli i da pocnemo upraznjavati standardan termin - subota na adi...zar kalish uveche nije mnogo bolja varijanta?
ducca Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 slazem se...mada je uvece jos uvek prilicno hladno.
Teixeira Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 slazem se...mada je uvece jos uvek prilicno hladno.naravno. nisam ni mislio sada, ali za nekih mesec dana na primer ce nadam se moci.
Vasilij Zajcev Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 pa to znaci da treba da planiramo od ovog vikenda na Kalisu. taman za metar dana da nam uspe prvi basket :D nego, vi iz "kraja", jel zna neko neku kafanu u walking distance-u od one skole? ili da vam donesem alkohol u svlacionicu...
ducca Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 pa to znaci da treba da planiramo od ovog vikenda na Kalisu. taman za metar dana da nam uspe prvi basket :D nego, vi iz "kraja", jel zna neko neku kafanu u walking distance-u od one skole? ili da vam donesem alkohol u svlacionicu...A mozemo i da preskocimo skakanje i odemo pravo u kafanu... :D Sve cestitke cale!
Venom Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Ako se Delija ne pojavi s loptom, tako ce i biti :D.
Vasilij Zajcev Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 donosim prasence i penjem trubace na ripstol, igrali mi ili ne
Delija67 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Dolazim sa loptom, potrebnim brojem dopunskih igraca i predlogom obliznje kafane.
Vasilij Zajcev Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 jeste, sad dovedite rodbinu i prijatelje, ja castim samo forumase -_-
ducca Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Dolazim sa loptom, potrebnim brojem dopunskih igraca i predlogom obliznje kafane.Ako imas spremnu i profakturu, baci je Zajcevu na pp... ;)
1n54jd3r Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 ukochen sam ali ovo se ne propushta...count me in ;)btw, cale chestitke :)
1n54jd3r Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 ipak bez mene ljudu :(jedva se kretjem, ukochila me promaja jebena
Recommended Posts