Jump to content

Forumaski basket

Featured Replies

eh da, matematichka, tamo sam odigrao utakmicu karijere :lol: ali sada smo svi vec veterani, neki i u penziji...jedino je Venom u najboljim godinama, a ne znam da li su ovi novi klinci dostojni forumskog dresa!

Ok, termin je pomeren za 16 - 18h u nedelju. Cena je 2000 din za ceo termin (dva sata), za celu salu.

To je, rekao bih, 1 dobar termin i 1 dobra cena...E sad, u kakvom je stanju sala i slicno je druga prica. Nadam se dobrom odzivu, jerbo 2 sata jurcanja za loptom se tesko moze preziveti bez izmena ili bar kiseonika i aparata za reanimaciju (ok, ne racunam one koji su prosli visinske pripreme i tukli brokoli celu zimu)

Cekaj, oce to da bude basket ili na dva koosha?

Basket smo do sada igrali gotovo iskljuchivo... dva puta mozda na dva (i bilo je uzasno :D). Ako nas dodje 12 i imamo celu salu, mozemo basket na oba kosha. 2 x 3 na 3

Heh, FB final four :)Bilo bi super da nas se skupi toliko, zato pazite na uvek neugodni nameštaj i posebno obratite pažnju na mokre pločice u kupatilu.

Ne bi trebalo smetnuti s uma ni motke, kamenje i sve sto se nekome moze naci pri ruci na aerodromu...plus gepeke.

molim da se ponese lopta (kod koga je vec) i molim kovika da ponese on i svoju loptu. naravno ukoliko jos neko ima loptu nek je donese.

Eh sad, hoćeš i loptu :DPoneću svoju, mada verovatno ćemo moći da ćapimo i neku od školskih.

nije mi bitno cija je bitno mi je da ne igramo sa vazduhom :D

Biće dovoljno airballova i bez toga :D

Poshto je malo verovatno da Goran nece doci, bilo bi lepo da se javi josh 1, pa da nas bude 12.U stvari, znam zashto Goran mozda nece doci - lopta je kod njega :D

ja sam zainteresovan, ako su vam dvometrashi u deficitu ;)

Snimajte klipove da glasamo za play of the day.

ja sam zainteresovan, ako su vam dvometrashi u deficitu ;)
Forumaski basket = forumashi igraju basket. Ako si forumash... :D