Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumaski basket

Featured Replies

• Author

pogledajte vreme bre :cry:

• Replies 2.5k
  • Views 167.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ocete sutra basket kad danas niko ne moze?

• Author

ja nisam u Bg ali vam zelim uspeha

• 1 month later...

Ljudi bre nov sam ovde a ono odjednom prazno nema čak ni pilićahalooooo

dobro veče, jel sahib kodkuće?

• Author

dobroveće

• 4 weeks later...

Samo da stalnoj, ali i povremenoj, ekipi pod obručima pozelim SNG i da se što skorije vidimo na nekoj akciji ne bi li poizbacivali ove nataložene praznične otrove.

• Author

pricaj u svoje ime, debeli! ja sam novaka proveo na visinskim pripremama sve grickajuci brokoli, lagan sam kao Uros Tripkovic..sve najbolje! :)

pricaj u svoje ime, debeli! ja sam novaka proveo na visinskim pripremama sve grickajuci brokoli, lagan sam kao Uros Tripkovic..sve najbolje! :)
Bandwagoneru jedan, posle svega što si rekao o čoveku :D Srećna Nova i mogla bi neka organizacija da padne.

srecna nova svimaajde sad da se okupimo i ovi novopeceno zadrigli i mi kojima za to nisu potrebni praznici :P

E, srećna nova! :)Ja nisam u Domaji do nekog 20og, te vas molim da se organizujete za neki strim ako ćete igrati... :)

srećna nova znojavoj ekipi za stolom u Džaziri!

Ja nisam u Domaji do nekog 20og, te vas molim da se organizujete za neki strim ako ćete igrati... :)
Kojote, šta si uradio našem drugu Koviku? :unsure:

Juče sam prezentovao čast srpskog basketa i košarke uopšte na home cortu jednog Tartu Rocka, u dalekoj Estoniji. Danas me sve živo boli, a i nisam mogao vola da ubodem sa više od 3 metra od koša.Ovo je adopustivo, moramo se organizovati, makar na Tašu. Kako vam zvuči vikend od 23eg do 25og, i ima li šanse da se organizuje Taš do tada (dućo?)

Pa ti ne mozes vola da ubodes ni u punoj formi sa vise od 3 m:P Elem, ja sam trenutno u racq sa nekom virozom, lezim u krevetu vec 2 dana. Mada, mozda bih ipak bio fit do 25. Tashu sam zaboravio broj, sto i nije neki problem ako bi se ipak javilo dovoljno ljudi da se organizujemo...mada ne verujem da sada ima termina, no mozemo probati.Predlazem da sacekamo sledecu nedelju i vidimo kakvi su ljudi s planovima za sledeci vikend i ima li svrhe zakazivati bilo sta...

Edited by ducca

To što kažeš za moj moćni šut nije tačno (tj, jeste tačno, ali nije lepo isticati :D).Ja mogu da vidim nešto na nbgdu ako uopšte ima smisla, tj. ako nas ima makar 6 za ovaj vikend, friends&family included.