January 20, 200916 yr ja sam manje vise slobodan za vikend, tacnije bolje reci za subotu posto u nedelju imam standardan termin za fudbal te nisam siguran da mogu i jedno i drugo, ali ako se svi dogovorite za nedelju mogu da probam. ovo za nbgd mi odogvara, to je neka skola predpostavljam. Edited January 20, 200916 yr by smorenko
January 20, 200916 yr Podrzavam akciju. Ne znam dal sam dobar za ovaj vikend, jer sam se malko ukochio; ne mogu bash da okrecem glavu bash kako zelim :D. Verovatno jesam.
January 20, 200916 yr U princupu sam i ja za...ako bude nešto sredjeno za termin pojaviću se, nadam se, kako znam i umem :P Možemo proveriti i za tu Taš opciju ali bih je ostavio kao zadnju jer sumnjam da ima svrhe uopšte zvati a i prostor je jeziv...
January 20, 200916 yr nema šanse da vam se pridružim, eno na patološkom vocapu sam podrobnije objasnio.
January 20, 200916 yr Get well soon pacey!A sada spektakl:Sala je Oš Đuro Strugar, Ulica Milutina Milankovića, kod Genexa valjda.100% slobodan termin je nedelja 25. januar, od 15 do 17h. To bi trebalo da košta 2000 din.Postoji i nešto prazno u petak uveče, večeras ću znati tačno šta i kako.Ja sam za ovaj termin u nedelju slobodan, dakle:1. Kovik, estonski plaćenik
January 20, 200916 yr 3. Ari Gold(btw, kakvih prevoza ima u blizini?...65?) Edited January 20, 200916 yr by ducca
January 20, 200916 yr 4. guzati zemunacau ljudi de ce vam dusa. ja u nedelju u 14 zavrsavam sa fudbalom. ali ovo necu propustiti. makar neskocio od mene (to se od mene ni ne ocekuje :P). da li neko zna jel to bivsa skola ratko mitrovic?
January 20, 200916 yr Off topik/ Baš sam malo listao po perspicu nakon ručka. Venom je Radman. <_< Edited January 20, 200916 yr by Mister No
January 20, 200916 yr Off topik/ Baš sam malo listao po perspicu nakon ručka. Venom je Radman. <_< Pre ce biti da je to Zajcev skijash :D.
January 20, 200916 yr 3. Ari Gold(btw, kakvih prevoza ima u blizini?...65?)da tuda prolazi 65. trebalo bi da sidjes jednu posle carine, ako se ne varam, iliti na prvoj kad predje nadvoznjak iznad autoputa. preza to najbolje zna posto mu je to u komiluku.