January 5, 200916 yr Samo da stalnoj, ali i povremenoj, ekipi pod obručima pozelim SNG i da se što skorije vidimo na nekoj akciji ne bi li poizbacivali ove nataložene praznične otrove.
January 5, 200916 yr Author pricaj u svoje ime, debeli! ja sam novaka proveo na visinskim pripremama sve grickajuci brokoli, lagan sam kao Uros Tripkovic..sve najbolje! :)
January 5, 200916 yr pricaj u svoje ime, debeli! ja sam novaka proveo na visinskim pripremama sve grickajuci brokoli, lagan sam kao Uros Tripkovic..sve najbolje! :)Bandwagoneru jedan, posle svega što si rekao o čoveku :D Srećna Nova i mogla bi neka organizacija da padne.
January 6, 200916 yr srecna nova svimaajde sad da se okupimo i ovi novopeceno zadrigli i mi kojima za to nisu potrebni praznici :P
January 8, 200916 yr E, srećna nova! :)Ja nisam u Domaji do nekog 20og, te vas molim da se organizujete za neki strim ako ćete igrati... :)
January 8, 200916 yr srećna nova znojavoj ekipi za stolom u Džaziri! Ja nisam u Domaji do nekog 20og, te vas molim da se organizujete za neki strim ako ćete igrati... :)Kojote, šta si uradio našem drugu Koviku?
January 14, 200916 yr Juče sam prezentovao čast srpskog basketa i košarke uopšte na home cortu jednog Tartu Rocka, u dalekoj Estoniji. Danas me sve živo boli, a i nisam mogao vola da ubodem sa više od 3 metra od koša.Ovo je adopustivo, moramo se organizovati, makar na Tašu. Kako vam zvuči vikend od 23eg do 25og, i ima li šanse da se organizuje Taš do tada (dućo?)
January 14, 200916 yr Pa ti ne mozes vola da ubodes ni u punoj formi sa vise od 3 m:P Elem, ja sam trenutno u racq sa nekom virozom, lezim u krevetu vec 2 dana. Mada, mozda bih ipak bio fit do 25. Tashu sam zaboravio broj, sto i nije neki problem ako bi se ipak javilo dovoljno ljudi da se organizujemo...mada ne verujem da sada ima termina, no mozemo probati.Predlazem da sacekamo sledecu nedelju i vidimo kakvi su ljudi s planovima za sledeci vikend i ima li svrhe zakazivati bilo sta... Edited January 14, 200916 yr by ducca
January 19, 200916 yr To što kažeš za moj moćni šut nije tačno (tj, jeste tačno, ali nije lepo isticati :D).Ja mogu da vidim nešto na nbgdu ako uopšte ima smisla, tj. ako nas ima makar 6 za ovaj vikend, friends&family included.