Jump to content
IGNORED

Forumaski basket

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

Posted

Ziv je furunaski basket, umro nije! angry.gif Jbg, ja sledeca 2 vikenda imam planove druge priroda ali nadam se da cete otvoriti sezonu...nekako.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

325

• Venom

285

• pacey defender

254

• Vasilij Zajcev

236

Posted

Ipak umro :lol: . Nista od mene ovaj put, nema se vremena.

Posted

Pederi, ja ću aovisno od foruma probati da organizujem basketovanje na Adi u subotu okolo pet. Uz rizik da opako izbaksuziram planove, pozivam ko je basketbalija i basketbalijskog roda... nek se javi!

• 2 months later...
Posted

kad će neki basket da padne? da pokažen neke finte iz žarkova?

• 3 months later...
Posted

Otpinujte ovo, misim stvarno.

Posted

Ne! angry.gif Legenda o forumaskom basketu mora opstati za buduce generacije forumasa. Dogodine na Adi!

Posted

A standardi pre statusa?

Posted

Forumski basket se nastavlja sutra, doduse jedini predstavnik foruma sam ja. Ocajni nastup pre tri nedelje, kad su nas razguzili neki seljaci iz predgradja Erfurta, kao i sramni poraz Partizana pre neki dan me je motivisao da juce odradim jedan dobar trening i danas odradim jedan dobar trening. Imao sam takodje nekoliko jednih dobrih treninga u proteklim nedeljama. Dakle sutra KSSV-HSV Victoria protiv ... jebem li ga, zaboravio sam. U sastavu 1 Srbin i Parapsihopatolog, 2 Mongolca i nekoliko Nemaca u drugoj rundi Kupa Turingije.

Posted

Venome daj neki izvestaj sa forumskog basketa da ne trazim temu nasi strelci po Mongolskim forumima

Posted

Dobili smo 40 razlike, napred PPP.(ovi su dosli s petoricom)

• 1 month later...
Posted

Forumaski basket goes international :Hail: I to u momentu najvece krize, tipa egzistencijalne.

• 6 months later...
Posted

sasvim sam sigurna da ce sada Basara biti primoran da objavi Mongolski bedeker 2 koji ce kulminirati detaljnim opisom ovoga mecha a laguna ce opet biti primorana da odstampa ovaj nastavak, te ce samim tim ovo delo potisnuti i Majn Kampf i sve romane Jelene Bacic Alimpic i sve nijanse sive i postati bestseler i opstati bestseler dugi niz godina...A Basarina zena ce to prtociti u pozorisnu predstavu i odmah ce je postavizi u špozoristu Slavijaako kupite karte od 1. do 3. u mesecu mozete d aprodjete 300 din po glavi posetioca predstave...