Venom Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 :cry:Inace, juce sam gledao bavarsku regionalnu ligu (amateri). Bolji su od nas. Uzgred, u pitanju su zene... mislite o tome!(bolje ako zanemarimo cinjenicu da bi kao najgori supci uguravali loptu u reket, kad bi ikada igrali )
Sandens Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 (edited) ^^ moj ortak (inace, antitalenat za sport) je, dok je bio na nekom seminaru u Danskoj pre nekoliko godina, igrao basket sa nekim Skandinavcima, Kolumbijcima i inim kosarkaskim narodima jedno 45 minuta i rezultat je bio 2:1, u kosevima... Edited March 14, 2011 by Sundance Kid
Venom Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Pisao sam o svojim iskustvima s realnim amaterima (mada sam posle nasao solidnu ekipu) i to je bilo boze pomozi, umalo nisam invalid ostao pored jednog krsnog i nazalost bangavog Svabe.Ali ove cice nisu lose, dobro ne racunajuci porazene, one su uglavnom grozne. U pobednickoj ekipi jedna sutirala 3/3 i zavrsila 4/6 za tri. Pritom uglavnom trce kao nezdrave.
Venom Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ja dolazim pocetkom juna, tako da mozete da planirate :P.‚
Delija67 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Taman cemo da se skupimo dok dodjes, samo sto ce da padne kisa
Venom Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 (edited) Ne znam jos sta sve moram da radi, ali mogli bi da opicimo basket negde od 9-17 juna :P. Edited May 31, 2011 by Venom
Venom Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Yeehaa. Mozemo da igramo 1 na 1 izgleda . Ako se jos neko javi, why not, mada u nedelju ne mogu. Osim toga je svejedno, ali opet ne verujem da mozemo da se skupimo osim za vikend. Videcu da se raspitam, posto vidim da mnogi vise ni ne svracaju na forum.
Recommended Posts