March 14, 201114 yr :cry:Inace, juce sam gledao bavarsku regionalnu ligu (amateri). Bolji su od nas. Uzgred, u pitanju su zene... mislite o tome!(bolje ako zanemarimo cinjenicu da bi kao najgori supci uguravali loptu u reket, kad bi ikada igrali )
March 14, 201114 yr ^^ moj ortak (inace, antitalenat za sport) je, dok je bio na nekom seminaru u Danskoj pre nekoliko godina, igrao basket sa nekim Skandinavcima, Kolumbijcima i inim kosarkaskim narodima jedno 45 minuta i rezultat je bio 2:1, u kosevima... Edited March 14, 201114 yr by Sundance Kid
March 14, 201114 yr Pisao sam o svojim iskustvima s realnim amaterima (mada sam posle nasao solidnu ekipu) i to je bilo boze pomozi, umalo nisam invalid ostao pored jednog krsnog i nazalost bangavog Svabe.Ali ove cice nisu lose, dobro ne racunajuci porazene, one su uglavnom grozne. U pobednickoj ekipi jedna sutirala 3/3 i zavrsila 4/6 za tri. Pritom uglavnom trce kao nezdrave.
May 31, 201113 yr Ne znam jos sta sve moram da radi, ali mogli bi da opicimo basket negde od 9-17 juna :P. Edited May 31, 201113 yr by Venom
June 10, 201113 yr Yeehaa. Mozemo da igramo 1 na 1 izgleda . Ako se jos neko javi, why not, mada u nedelju ne mogu. Osim toga je svejedno, ali opet ne verujem da mozemo da se skupimo osim za vikend. Videcu da se raspitam, posto vidim da mnogi vise ni ne svracaju na forum.