Teixeira Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 zasto ste ispalili Eladana? i ko ce snositi odgovornost?nije da imam predstavu ko je to, ali... verovatno je venom odgovoran, ipak je on sve ovo organizovao.
sherman Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 nije da imam predstavu ko je to, ali... verovatno je venom odgovoran, ipak je on sve ovo organizovao.dakle negiras umesanost? dobroimam li pravo na jos koje pitanje ili napustas konferenciju?
Teixeira Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 dakle negiras umesanost? dobroimam li pravo na jos koje pitanje ili napustas konferenciju?a ne, nisam napustio, ja volim da nepoznatim ljudima sa sjajnim smislom za humor odgovaram na pitanja iskljuchivo u dugachkim serijama. pucaj...
sherman Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 kada ce forumski basket povratiti staru slavu i svrguti sa trona forumski fudbal?i sta ste uradili s Trifketom?
Eladan Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Хеј, Шермандини, хајде дођи и ти у четвртак, било би лепо (а и корисно) да одиграмо коју партију заједно :)
Teixeira Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 kada ce forumski basket povratiti staru slavu i svrguti sa trona forumski fudbal?i sta ste uradili s Trifketom?teshko da ce se to desiti, previshe zanimljivi ljudi igraju forumashki fudbal.trifke je nestao nakon onog ukljuchenja u emisiju kod tegeltije.
sherman Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Хеј, Шермандини, хајде дођи и ти у четвртак, било би лепо (а и корисно) да одиграмо коју партију заједно :)da ste gomila slatkih devojcica pa i da dodjem...nazalost druze, jos kao klinja sam operisan od basketa...
Eladan Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ма, само ти дођи, мислиш ли да смо ми неки вајни баскеташи? А и можеш да машеш помпонима када будем бацао своје чувене хороге :P
pacey defender Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Treće poluvreme je u Veroni, nadam se. Vidimo se sutra.
Teixeira Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Treće poluvreme je u Veronimozda, ako je otvore specijalno za tu priliku.
pacey defender Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 mozda, ako je otvore specijalno za tu priliku.Zatvoreno? nema više lendmarksa staaaarog kraja :( dedikul je tamo garant fajronte proživljavao.
Venom Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 U 19:20 ispred Matematicke. Sto manje kasnite, vise cemo igrati :P. (ako ja budem kasnio, ne cekajte).
Paspalj14 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Da li nekom odgovara 5 na 5, veceras od 20h do 21h, na Altini?
ducca Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Kol'ko sam otiso u kurac, nisam bio na ovoj stranici mesecima, da mi bar neko posla pm aktivirao bih se iz penzije. Sledeci put racunajte na mene (veceras pak tesko)
Recommended Posts