Jump to content
IGNORED

Forumaski basket

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

Posted
zasto ste ispalili Eladana? i ko ce snositi odgovornost?
nije da imam predstavu ko je to, ali... verovatno je venom odgovoran, ipak je on sve ovo organizovao.
  • Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

325

• Venom

285

• pacey defender

254

• Vasilij Zajcev

236

Posted
nije da imam predstavu ko je to, ali... verovatno je venom odgovoran, ipak je on sve ovo organizovao.
dakle negiras umesanost? dobroimam li pravo na jos koje pitanje ili napustas konferenciju?
Posted
dakle negiras umesanost? dobroimam li pravo na jos koje pitanje ili napustas konferenciju?
a ne, nisam napustio, ja volim da nepoznatim ljudima sa sjajnim smislom za humor odgovaram na pitanja iskljuchivo u dugachkim serijama. pucaj...
Posted

kada ce forumski basket povratiti staru slavu i svrguti sa trona forumski fudbal?i sta ste uradili s Trifketom?

Posted

Хеј, Шермандини, хајде дођи и ти у четвртак, било би лепо (а и корисно) да одиграмо коју партију заједно :)

Posted
kada ce forumski basket povratiti staru slavu i svrguti sa trona forumski fudbal?i sta ste uradili s Trifketom?
teshko da ce se to desiti, previshe zanimljivi ljudi igraju forumashki fudbal.trifke je nestao nakon onog ukljuchenja u emisiju kod tegeltije.
Posted
Хеј, Шермандини, хајде дођи и ти у четвртак, било би лепо (а и корисно) да одиграмо коју партију заједно :)
da ste gomila slatkih devojcica pa i da dodjem...nazalost druze, jos kao klinja sam operisan od basketa...
Posted

Ма, само ти дођи, мислиш ли да смо ми неки вајни баскеташи? :lol: А и можеш да машеш помпонима када будем бацао своје чувене хороге :P

Posted

Treće poluvreme je u Veroni, nadam se. Vidimo se sutra.

Posted
Treće poluvreme je u Veroni
mozda, ako je otvore specijalno za tu priliku.
Posted
mozda, ako je otvore specijalno za tu priliku.
Zatvoreno? :huh: nema više lendmarksa staaaarog kraja :( dedikul je tamo garant fajronte proživljavao. cool.gif
Posted

U 19:20 ispred Matematicke. Sto manje kasnite, vise cemo igrati :P. (ako ja budem kasnio, ne cekajte).

Posted

Da li nekom odgovara 5 na 5, veceras od 20h do 21h, na Altini?

Posted

Kol'ko sam otiso u kurac, nisam bio na ovoj stranici mesecima, da mi bar neko posla pm aktivirao bih se iz penzije. Sledeci put racunajte na mene (veceras pak tesko)