Jump to content
IGNORED

Forumaski basket

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

Posted
Za ozbiljno, ja sam sad na NBGu, tako da mi je lokacija najmanji problem i bio bih redovan. Ali imaj u vidu da NFL pocinje u 19, a iskesirao sam nofce za Gamepass i bilo bi mi zao da ispadnu potracene :) .
NFL :isuse:, livadarski, američki, i nadasve gej sport... zar je to važnije od furunaškog basketa?? :cry:(uostalom, instaliraj si neki PVR, pa rikorduj)I, ko je sad ovaj smorenko, nešto mi poznat nik???
  • Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

325

• Venom

285

• pacey defender

254

• Vasilij Zajcev

236

Posted

to je onaj mali debeli sto stoji pored aut linije i dere se: daj mi loptu daj mi loptu.nece on stalno da dolazi, samo ponekad, ali pustite ga kad dodje da gadja malo.

Posted

Ne moram da rikordujem, rikording je urachunat u cijenu. Ali nije to-to. (Dobro bre, nije da bih odbio da igram od 18-19,. jer cu propustiti prvih 25 minuta, ali imaj razumevanja.)

Posted (edited)

od 3-5 Talijani, od 5-7 Englezi, od 7-01am NFL, od pola 9 Talijani opet, od 5-7, 7-9 Spanci...Realno je da je nedelja zatvorena skroz. Ajde da se svako odrekne poneke utakmice, ako bas nije neki derbi, pa da napravimo neki kompromis. Cak i da igramo do 7, ako si vec na NBG - ciku si do 7 i 15 najdalje, masas samo kickoff. ;) Jbg, uzimajuci sav taj live sport u obzir, opet radni dan ispada najbolje resenje. Ali i ovakva nedelja je bolje resenje nego dosadasnje - nista...

Maločas sam okrenuo telefon™ da proverim za nedelju (pikiram termine od 17-20h), standing by for more info.Bilo bi lepo da se javi još nekoliko ljudi, ne bi li opravdali investeezeeyu™ - ja trenutno vidim duccu, Venoma, Pejsija i MGE. Uz mene, 1 ortaka i marumaru imamo 7, u vrglave. Vasu Trovačkog ne računam, on mi je na IL.
Javi kad budes imao "ponudu" pa da se mozda stidljivo i prebrojimo. Edited by ducca
Posted

Kovik, Venom i Ducca...navijaci KKCZ organizuju basket :isuse:

Posted

Moram da zovem gosn. partijskog druga direktora OŠ u ponedeljak pre podne, mora on to lično da odobri <_<.Nešto razmišljam, hebeš basket, svi smo van forme, a ne bi valjalo da se ispovređujemo sad pred sezonu bahanalija. Bolje lepo odmah odemo na pivo.

Posted

dok traje epidemija, zabranjeno je okupljanje.

Posted (edited)
Shta kaze ljuti direktor, verovatno Crnogorac?
na rucku je...petodnevnom Edited by ducca
Posted

Koviche bre, izvesti da li si obrlatio direktora.plummerstache.jpg

Posted

koliko akcije ovde, ja se ponadah kad ono jos uvek nista :D

Posted
dok traje epidemija, zabranjeno je okupljanje.
mila majko, koliko ti je ruzan avatar!
Posted

drugari, sta mislite o adi u subotu 14h? izgleda ce biti lepo vreme