Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumaski basket

Featured Replies

smil45c1185678d0c.gif
  • Replies 2.5k
  • Views 167.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pi'to juče, može, nešto više para no prošle godine.Ali ide po sistemu ključ u ruke, plaćanje na kraju meseca.I ko sledeći opali facepalm ili nedajbože smajli sa srbovanja ćelava mu keva.

Udu fala. Dječarci, oćemo li?

Aj vidi kakvih termina ima. U principu nedelja popodne je koliko toliko prihvatljiva, mada bih pre neko vece radni dan ako smem da priznam :blush:

Meni nedelja popodne odgovara umereno. Do pola 7 :).

• Author
Aj vidi kakvih termina ima.
...i u tome su prosla sledeca cetiri meseca.Kovik i sala ko Tomica i vakcinacija - da se saceka i vidi ima li realne potrebe, da se pazljivo odabere ponuda, utvrdi dinamika, potpise ugovor...tamo negde krajem marta ce biti organizovan probni termin. brze bi bilo da smo zatvorili 1 teren na Adi

Zajcev druze, niko od nas se nije nesto polomio da resi problem. Covek je ponudio salu jos pre mesec i po, znali su svi i za ovu, ne znam sta je jos trebalo da uradi.

...i u tome su prosla sledeca cetiri meseca.Kovik i sala ko Tomica i vakcinacija - da se saceka i vidi ima li realne potrebe, da se pazljivo odabere ponuda, utvrdi dinamika, potpise ugovor...tamo negde krajem marta ce biti organizovan probni termin. brze bi bilo da smo zatvorili 1 teren na Adi
Da li su ove ucestale buntovne poruke znak da si resio da se mozda i pojavis na nekom od okupljanja? Kovik, okreci, vidi i javljaj, ne dozvoli da Zajcev ispira usta s tobom angry.gif . Ova nedelja mi eventualno odgovara ali posle 5. Jbg, radni dan mi je mnogo bolja sema ali kapiram da je frka zbog nocnog prevoza i slicno...

radnim danima u skolama moze da se igra tek nakon 21, zbog nastave. meni od radnih dana odgovaraju ponedeljak i utorak. sto se nedelje tice, mislim da je to najbolje za sve. Recimo, u 17h.

Sve osim četvrtka i petak posle 7.

• Author
Da li su ove ucestale buntovne poruke znak da si resio da se mozda i pojavis na nekom od okupljanja?
Kovik da mi organizuje sahranu, ja smem da se obavezem da cu se pojaviti jer znam da od toga nema nistau ovom trenutku u iole pristojnim salama od termina ima ponedeljak od 14do15h i subota u 4 ujutru. oni jos narucuju termine :isuse:

Maločas sam okrenuo telefon™ da proverim za nedelju (pikiram termine od 17-20h), standing by for more info.Bilo bi lepo da se javi još nekoliko ljudi, ne bi li opravdali investeezeeyu™ - ja trenutno vidim duccu, Venoma, Pejsija i MGE. Uz mene, 1 ortaka i marumaru imamo 7, u vrglave. Vasu Trovačkog ne računam, on mi je na IL.

• Author

on je okrenuo telefon :isuse: Pony Express je DHL za ovog Kovika

Maločas sam okrenuo telefon™ da proverim za nedelju (pikiram termine od 17-20h), standing by for more info.Bilo bi lepo da se javi još nekoliko ljudi, ne bi li opravdali investeezeeyu™ - ja trenutno vidim duccu, Venoma, Pejsija i MGE. Uz mene, 1 ortaka i marumaru imamo 7, u vrglave. Vasu Trovačkog ne računam, on mi je na IL.
Za ozbiljno, ja sam sad na NBGu, tako da mi je lokacija najmanji problem i bio bih redovan. Ali imaj u vidu da NFL pocinje u 19, a iskesirao sam nofce za Gamepass i bilo bi mi zao da ispadnu potracene :).

ja sam moguci i povremeni.