kovik Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Pi'to juče, može, nešto više para no prošle godine.Ali ide po sistemu ključ u ruke, plaćanje na kraju meseca.I ko sledeći opali facepalm ili nedajbože smajli sa srbovanja ćelava mu keva.
ducca Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Aj vidi kakvih termina ima. U principu nedelja popodne je koliko toliko prihvatljiva, mada bih pre neko vece radni dan ako smem da priznam
Venom Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Meni nedelja popodne odgovara umereno. Do pola 7 :).
Vasilij Zajcev Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Aj vidi kakvih termina ima....i u tome su prosla sledeca cetiri meseca.Kovik i sala ko Tomica i vakcinacija - da se saceka i vidi ima li realne potrebe, da se pazljivo odabere ponuda, utvrdi dinamika, potpise ugovor...tamo negde krajem marta ce biti organizovan probni termin. brze bi bilo da smo zatvorili 1 teren na Adi
Venom Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Zajcev druze, niko od nas se nije nesto polomio da resi problem. Covek je ponudio salu jos pre mesec i po, znali su svi i za ovu, ne znam sta je jos trebalo da uradi.
ducca Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 ...i u tome su prosla sledeca cetiri meseca.Kovik i sala ko Tomica i vakcinacija - da se saceka i vidi ima li realne potrebe, da se pazljivo odabere ponuda, utvrdi dinamika, potpise ugovor...tamo negde krajem marta ce biti organizovan probni termin. brze bi bilo da smo zatvorili 1 teren na AdiDa li su ove ucestale buntovne poruke znak da si resio da se mozda i pojavis na nekom od okupljanja? Kovik, okreci, vidi i javljaj, ne dozvoli da Zajcev ispira usta s tobom . Ova nedelja mi eventualno odgovara ali posle 5. Jbg, radni dan mi je mnogo bolja sema ali kapiram da je frka zbog nocnog prevoza i slicno...
pacey defender Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 radnim danima u skolama moze da se igra tek nakon 21, zbog nastave. meni od radnih dana odgovaraju ponedeljak i utorak. sto se nedelje tice, mislim da je to najbolje za sve. Recimo, u 17h.
MachineGunEtiquette Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Sve osim četvrtka i petak posle 7.
Vasilij Zajcev Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Da li su ove ucestale buntovne poruke znak da si resio da se mozda i pojavis na nekom od okupljanja?Kovik da mi organizuje sahranu, ja smem da se obavezem da cu se pojaviti jer znam da od toga nema nistau ovom trenutku u iole pristojnim salama od termina ima ponedeljak od 14do15h i subota u 4 ujutru. oni jos narucuju termine
kovik Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Maločas sam okrenuo telefon™ da proverim za nedelju (pikiram termine od 17-20h), standing by for more info.Bilo bi lepo da se javi još nekoliko ljudi, ne bi li opravdali investeezeeyu™ - ja trenutno vidim duccu, Venoma, Pejsija i MGE. Uz mene, 1 ortaka i marumaru imamo 7, u vrglave. Vasu Trovačkog ne računam, on mi je na IL.
Vasilij Zajcev Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 on je okrenuo telefon Pony Express je DHL za ovog Kovika
Venom Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Maločas sam okrenuo telefon™ da proverim za nedelju (pikiram termine od 17-20h), standing by for more info.Bilo bi lepo da se javi još nekoliko ljudi, ne bi li opravdali investeezeeyu™ - ja trenutno vidim duccu, Venoma, Pejsija i MGE. Uz mene, 1 ortaka i marumaru imamo 7, u vrglave. Vasu Trovačkog ne računam, on mi je na IL.Za ozbiljno, ja sam sad na NBGu, tako da mi je lokacija najmanji problem i bio bih redovan. Ali imaj u vidu da NFL pocinje u 19, a iskesirao sam nofce za Gamepass i bilo bi mi zao da ispadnu potracene :).
Recommended Posts