ducca Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 (edited) Jbg, od termina očigledno nema ništa. Ipak, bolje vesti stižu sa vremenskom prognozom pa evo sad ostavljam stidljiv poziv da se recimo za vikend (ako bude kao što su najavili fino vreme) okupimo na nekom betonu i otvorimo sezonu...?Aj javljajte se ako ima zainteresovanih i predloga za teren gde bi mogli da se "razmahnemo". Edited February 19, 2008 by ducca
Vasilij Zajcev Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 me in.vise odgovara subota, imam i dalje onaj termin nedeljom uvece..
Vasilij Zajcev Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 kazu da ce biti +15C...ljudi?
HotShot Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Na kom terenu se igra basket? Možda svratim ako mi ne bude dalje od 15 minuta od gajbe :)
Venom Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nema ni terena, a ni lopte ako sam dobro razumeo. Ostaje nam da vidimo da li ce se dokazati da dobra volja moze da pobedi sve.
ducca Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 šteta... Koliko sam video biće i svih 17. stepeni. Ajde ljudi, last minute calls!I da, činjenica je da nemamo teren niti loptu. Mislim da će ovo drugo biti malo veći problem. Za teren se možemo snaći, u svakom kraju ima neki koš valjda. Čini mi se da je NBG najbolja lokacija. Ja lično nisam odatle, da ne bude da navijam za svoj kraj (u kojem btw nema ništa od terena), ali nije problem da se dovučem. Ajde ljudi, dajte bilo kakav predlog. p.s. Možda da neko malo "prošeta" nove patike od sinoć :D
smorenko Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Au, izvinte, nisam svracao ovde neko vreme pa nisam ni video da ste pocenili ponovo organizovanje.'ocu i jai kao i Zajcev subota mi najvise odgovara. Moze NBGD i s tim se slazem, a i sledeceg vikenda su najavili da ce biti lepo vreme, tako da eto sad imamo dovoljno vremena da se organizujemo. Ima kod paviljona neki teren koji se iznjamljuje, pa ukoliko mislite da bi to moglo da pogledam koliko kosta i kad ima slobodnih termina, nisam nikad tamo igrao.Ukoliko nema drugih ideja, u dvoristu OS Lazar Savatic (kod zemunske pijace) se u ranija vremena igrao dobar basket. Tamo sad treniraju neki klinci tako da je teren u pristojnom stanju, ali ne znam kako stoje sa vremenom kad je slobodno, to bi morali na nevidjeno pa ako je slobodno super. Ako neko ima neki drugi teren nek prijavi.
Yonkers United Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ja imam i loptu i terene,ima i igraca ako mozete skupite ekipu pa da opalimo pet na pet
ducca Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 5 na 5? Uh... To bi bilo ubitačno. Možemo da probamo ali je veliki problem iskupiti 5 ljudi, u najboljem slučaju. Ja sam za ali sam i pre za 3 na 3. Čekamo ostale.
Joe D Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ja bih mogao od sledeceg vikenda da nadjem vremena. Skrpicemo valjda nekako 10 ljudi.
Vasilij Zajcev Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Ja imam i loptu i terene,ima i igraca ako mozete skupite ekipu pa da opalimo pet na petiz kog si ti dela ny? mi iz bronxa ne igramo samo sa pederima iz kvinsa :P inace sam za
smorenko Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 count me in.al ako moze termin u subotu, kao sto je to vec ponovljeno nekoliko puta na ovom topiku ja, a i zajcev koliko znam, imam u nedelju drugi termin, previse ce biti u ovim godinama.
Recommended Posts