ducca Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ja bih predlozio da termin bude u nedelju popodne. Ovi nocni termini su mi nepristupacni i kada se igra u gradu, a ne na Banjci :D Missim, ako mogu i ja da iznesem svoje misljenje, iako nisam dugo bio na basketu.pa usled navedenih okolnosti i minulog rada, racunace ti se 0.43 glasa!
MayDay Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 nece da se buni. odigrao sam kontrolni basket i to definitivno nije to. nit ja umem da ne zapinjem, niti mogu da zapinjem koliko bih to hteonegujte mi forumasice basketasice, a kad se vratim ako vas zateknem da ste ih sve rasterali, i opet se prskate u svlacionici... ...jebacu vas lose!:buck: Doci ces da popijemo picence. Ja zadihana a ti u oblaku parfema. Nemoj da zajebavas.Cucemo se uglavnom!
Vasilij Zajcev Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 naravno ali drugom prilikom. Venom me zamolio da se povucem malo sa basketa, zeli da dodje do izrazaja
MayDay Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 svasta.ja sam cula da venom i masingan dele po pola peskira. :wub:jedna od divnijih prica u poslednje vreme.
mary mary Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 A da vi lepo dođete na Banjicu?u zivotu nisam bila na banjici :D. jel sigurno tamo, haraju li kakve bande?
mary mary Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ja sam cula da venom i masingan dele po pola peskira. :wub:jedna od divnijih prica u poslednje vreme.bila sam zaboravila tu nehigijenu
Vasilij Zajcev Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 citavu naviku su doneli Venom i Delija sa civilnog vojnog roka
kovik Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 u zivotu nisam bila na banjici :D . jel sigurno tamo, haraju li kakve bande?mjok, sve fina deca <_<
Delija67 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ajde ne zajebavajte sa Banjicom. Blok 37 je idealna lokacija. Bolje ne moze.
mary mary Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ehhh, u stara topla vremena sad bi bila basketica
Venom Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 I tenzija bi bash u ovom trenutku pochela da tinja medju nekima... dok bi drugi vec lagano merkali svoju polovinu peshkira.
MayDay Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 I tenzija bi bash u ovom trenutku pochela da tinja medju nekima... dok bi drugi vec lagano merkali svoju polovinu peshkira.ah, dok citam ovo osecam miris pokislih latica...
pacey defender Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 pejsi bi još jednom otišao do zida da uhvati dah, kovik bi uvalio još jedan lakat, mašingan tražio jubilarni šezdesetreći faul. Zidan bi ubo trojku, baltazar spolja čekao svoju priliku izvan linije 6.25 za tri poena, duća pokušao još jedan jednoruki ulaz, goranz bi lenjo sa zemlje pogađao ko garbahosa. A venom bi igrao racionalno i proračunato, onako jako do samog kraja, dupetom se gradeći.a onda bi se otišlo u rektorat piva ispijati. ili kisele, ako ste pičke.
mary mary Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ja se i dalje nadam da ste se drzali po trecine peskira sa kraja
Recommended Posts