Jump to content
IGNORED

Forumaski basket

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

Posted
Ja bih predlozio da termin bude u nedelju popodne. Ovi nocni termini su mi nepristupacni i kada se igra u gradu, a ne na Banjci :D Missim, ako mogu i ja da iznesem svoje misljenje, iako nisam dugo bio na basketu.
pa usled navedenih okolnosti i minulog rada, racunace ti se 0.43 glasa!
  • Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

325

• Venom

285

• pacey defender

254

• Vasilij Zajcev

236

Posted
nece da se buni. odigrao sam kontrolni basket i to definitivno nije to. nit ja umem da ne zapinjem, niti mogu da zapinjem koliko bih to hteonegujte mi forumasice basketasice, a kad se vratim ako vas zateknem da ste ih sve rasterali, i opet se prskate u svlacionici... :unsure: ...jebacu vas lose!:buck: angry.gif
Doci ces da popijemo picence. Ja zadihana a ti u oblaku parfema. Nemoj da zajebavas.Cucemo se uglavnom!
Posted

naravno ali drugom prilikom. Venom me zamolio da se povucem malo sa basketa, zeli da dodje do izrazaja

Posted

svasta.ja sam cula da venom i masingan dele po pola peskira. :wub:jedna od divnijih prica u poslednje vreme.

Posted
A da vi lepo dođete na Banjicu?
u zivotu nisam bila na banjici :D. jel sigurno tamo, haraju li kakve bande?
Posted
ja sam cula da venom i masingan dele po pola peskira. :wub:jedna od divnijih prica u poslednje vreme.
bila sam zaboravila tu nehigijenu
Posted

citavu naviku su doneli Venom i Delija sa civilnog vojnog roka :yucky:

Posted
u zivotu nisam bila na banjici :D . jel sigurno tamo, haraju li kakve bande?
mjok, sve fina deca <_< n1045610501_128868_5483.jpg
Posted

Ajde ne zajebavajte sa Banjicom. Blok 37 je idealna lokacija. Bolje ne moze.

Posted

ehhh, u stara topla vremena sad bi bila basketica :cry:

Posted

I tenzija bi bash u ovom trenutku pochela da tinja medju nekima... dok bi drugi vec lagano merkali svoju polovinu peshkira.

Posted
I tenzija bi bash u ovom trenutku pochela da tinja medju nekima... dok bi drugi vec lagano merkali svoju polovinu peshkira.
ah, dok citam ovo osecam miris pokislih latica...
Posted

pejsi bi još jednom otišao do zida da uhvati dah, kovik bi uvalio još jedan lakat, mašingan tražio jubilarni šezdesetreći faul. Zidan bi ubo trojku, baltazar spolja čekao svoju priliku izvan linije 6.25 za tri poena, duća pokušao još jedan jednoruki ulaz, goranz bi lenjo sa zemlje pogađao ko garbahosa. A venom bi igrao racionalno i proračunato, onako jako do samog kraja, dupetom se gradeći.a onda bi se otišlo u rektorat piva ispijati. ili kisele, ako ste pičke.

Posted

ja se i dalje nadam da ste se drzali po trecine peskira sa kraja :wacko: