MayDay Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ja stizem u beograd sad u subotu. koji je prvi sledeci termin a da nije bas ta subota?
mary mary Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 cekamo teixeiru da se javi. ako bude lepo vreme, cetvrtak 22h na kalemegdanu je uobicajeno
Teixeira Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 cekamo teixeiru da se javi. ako bude lepo vreme, cetvrtak 22h na kalemegdanu je uobicajenoti se shalish? :D po jednocifrenoj temperaturi josh nismo probali da igramo na kalishu :D
LeBron Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ja stizem u beograd sad u subotu. koji je prvi sledeci termin a da nije bas ta subota?utorak 21 h ti je forumski fudbal <_<
MayDay Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 utorak 21 h ti je forumski fudbal <_<oooo, dosla bih i na to, ali ovde mi je prioritetno. sta jos ima od sporta? da se ide i sa zajcevim na fizikalnu?
kovik Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 (edited) oooo, dosla bih i na to, ali ovde mi je prioritetno. sta jos ima od sporta? da se ide i sa zajcevim na fizikalnu?Treba nam još jedan igrač (ili je igračica novi PC termin?) na poziciji plavuše k'o 'leba, nema ko da čuva Maru Maru, ubi nas devojka svaki put. Sem toga, bojim se da bi momcima sa fudbala bilo nelagodno da se zajednički tuširaju™ ako si ti tu :D Edited October 14, 2009 by kovik
Venom Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 oooo, dosla bih i na to, ali ovde mi je prioritetno. sta jos ima od sporta? da se ide i sa zajcevim na fizikalnu?Mozes i da ga guras u kolicima.
mary mary Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ti se shalish? :D po jednocifrenoj temperaturi josh nismo probali da igramo na kalishu :Dja sam mislila da si zaduzen da nadjes salu. ajde, taman te krenulo protiv mene :)
kovik Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 (edited) Još uvek postoji opcija one škole na NBGD u kojoj smo igrali lane, mada sam siguran da bi svi više voleli nešto u Beogradu <_<A da vi lepo dođete na Banjicu? :D Blizu meni, Zidanu i Pejsiju, 25 minuta od centra trolom, 10 kolima, a ima i dobra lokacija za 3-će poluvreme. Zajcev će sad sigurno nešto da se buni, ali on i onako ne dolazi... ;) Edited October 15, 2009 by kovik
Venom Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Još uvek postoji opcija one škole na NBGD u kojoj smo igrali lane, mada sam siguran da bi svi više voleli nešto u Beogradu <_<A da vi lepo dođete na Banjicu? :D Blizu meni, Zidanu i Pejsiju, 25 minuta od centra trolom, 10 kolima, a ima i dobra lokacija za 3-će poluvreme. Zajcev će sad sigurno nešto da se buni, ali on i onako ne dolazi... ;)Žemo.
ducca Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 pa mislim ako bas nista nema blize... Ali daj neki fini termin bar - meni licno ponedeljak ili cetvrtak posle 8/9 najvise lezi, ili kao pre eventualno nedelja popodne (ako smem da zanovetam...a s obzirom da pricamo o banjici - i te kako smem ).
Vasilij Zajcev Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Zajcev će sad sigurno nešto da se buni, ali on i onako ne dolazi... ;)nece da se buni. odigrao sam kontrolni basket i to definitivno nije to. nit ja umem da ne zapinjem, niti mogu da zapinjem koliko bih to hteonegujte mi forumasice basketasice, a kad se vratim ako vas zateknem da ste ih sve rasterali, i opet se prskate u svlacionici... ...jebacu vas lose!:buck:
RoccoBArocco Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ja bih predlozio da termin bude u nedelju popodne. Ovi nocni termini su mi nepristupacni i kada se igra u gradu, a ne na Banjci :D Missim, ako mogu i ja da iznesem svoje misljenje, iako nisam dugo bio na basketu.
Recommended Posts