HotShot Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Opusten basket skroz...... sve dok Goranz ne nasluti da se njegovoj ekipi bliži 1 poraz. Onda počinje trash talk, na kome bi mu i pisci scenarija filma ''White men, can't jump'' pozavideli, a neretko vrši i pritisak na arbitre sa zahtevom da se dozvoli grublja igra itd. :fashisto:
Vasilij Zajcev Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Ne bih znao reci, sa mnom dok je igrao poraza nije bilo ni na horizontu
Schmeling Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 S obzirom koliko nas je bilo u prethodnim pokušajima organizovanja ove manifestacije, dovoljan uslov će biti samo da imaš obe noge i ruke :P :(
Schmeling Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Evo igracu ja sam protiv svih, ali da imam Dzileta na klupi...U pare.
Vasilij Zajcev Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 U pare.zajebi pare, danas pare ima svako. evo moze 1na1 al po nogom u jaja i promenu politickog stava :D
No7 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 zajebi pare, danas pare ima svako. evo moze 1na1 al po nogom u jaja i promenu politickog stava :DEvo ja bih se prijavio na to natjecanje ali sa izbacivanjem nogom u jaja bolje sut u bulju.
Vasilij Zajcev Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 ne moze, "yaya su zakon" sto rekli ovi moji, iliti "svim q-rcem", sto kazu ovi Shmelingovi...a i sa njim se koljem, tvoj stav i ne znam.
smorenko Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Pa bio bi red da pocnemo da se prebrojavamo da moze Ducca da potvrdi nas dolazak.Ukoliko neko ima neki drugi termin nek ponudi, u suprotnom nedelja u 3 ako se ne varam.Dakle:1
ducca Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ne baš dobre vesti. Naime, izgleda da je termin u nedelju u 15h izgubljen pošto ni oni momci nisu uspevali da se sastave zadnjih par nedelja. Mada su raspoloženi da se ponovo okupimo. Sutra ću probati da dobijem neke podrobnije informacije, ali ništa ne obećavam. U svakom slučaju ako bude termina onda sam ja 2
Vasilij Zajcev Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 (edited) Ja sam sjebao zglob pre izvesnog vremena, tako da se ne bih izlagao riziku nove povredeE moj, Nemanja, nikad ti tako neces u NBA. Umreces na Malom Kalemegdanuedit: meni je bilo previse neizvesno za cekati, pa sam sinoc pristao na ski weekend. u svakom slucaju, ako se okupite - uzivajte! Edited January 24, 2008 by Vasilij Zajcev
pacey defender Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Kaze se 7 Nov sam kolač, ne bih da se ističem. Dodaj, ne driblaj.....
Vasilij Zajcev Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 (edited) Sta mislite da pocnemo sa 1 ranim planiranjem za nastupajuci weekend? Ducco, jesmo def.pukli za opciju Tasa? Edited January 29, 2008 by Vasilij Zajcev
ducca Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 (edited) Jbg, zadnje što su mi javili bilo je "biće basketa, ali nije sigurno gde i kad"...I od tada je prošlo nedelju dana. Znači da otprilike je Taš definitivno puko. Raspitaću se ponovo ali nije da sam neki veliki optimista ...bar za ovaj vikend. Edited January 30, 2008 by ducca
Recommended Posts