Jump to content
IGNORED

Forumaski basket

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

Posted
Opusten basket skroz...
... sve dok Goranz ne nasluti da se njegovoj ekipi bliži 1 poraz. Onda počinje trash talk, na kome bi mu i pisci scenarija filma ''White men, can't jump'' pozavideli, a neretko vrši i pritisak na arbitre sa zahtevom da se dozvoli grublja igra itd. :fashisto: :lol:
  • Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

325

• Venom

285

• pacey defender

254

• Vasilij Zajcev

236

Posted

Ne bih znao reci, sa mnom dok je igrao poraza nije bilo ni na horizontu :wicked:

Posted
S obzirom koliko nas je bilo u prethodnim pokušajima organizovanja ove manifestacije, dovoljan uslov će biti samo da imaš obe noge i ruke :P
:(
Posted

Evo igracu ja sam protiv svih, ali da imam Dzileta na klupi...U pare.

Posted
U pare.
zajebi pare, danas pare ima svako. evo moze 1na1 al po nogom u jaja i promenu politickog stava :D
Posted
zajebi pare, danas pare ima svako. evo moze 1na1 al po nogom u jaja i promenu politickog stava :D
Evo ja bih se prijavio na to natjecanje ali sa izbacivanjem nogom u jaja bolje sut u bulju. :wink:
Posted

ne moze, "yaya su zakon" sto rekli ovi moji, iliti "svim q-rcem", sto kazu ovi Shmelingovi...a i sa njim se koljem, tvoj stav i ne znam.

Posted

Pa bio bi red da pocnemo da se prebrojavamo da moze Ducca da potvrdi nas dolazak.Ukoliko neko ima neki drugi termin nek ponudi, u suprotnom nedelja u 3 ako se ne varam.Dakle:1

Posted

Ne baš dobre vesti. Naime, izgleda da je termin u nedelju u 15h izgubljen pošto ni oni momci nisu uspevali da se sastave zadnjih par nedelja. Mada su raspoloženi da se ponovo okupimo. Sutra ću probati da dobijem neke podrobnije informacije, ali ništa ne obećavam. U svakom slučaju ako bude termina onda sam ja 2

Posted (edited)
Ja sam sjebao zglob pre izvesnog vremena, tako da se ne bih izlagao riziku nove povrede
E moj, Nemanja, nikad ti tako neces u NBA. Umreces na Malom Kalemegdanuedit: meni je bilo previse neizvesno za cekati, pa sam sinoc pristao na ski weekend. u svakom slucaju, ako se okupite - uzivajte! Edited by Vasilij Zajcev
Posted
Kaze se 7 angry.gif
Nov sam kolač, ne bih da se ističem. Dodaj, ne driblaj.....
Posted (edited)

Sta mislite da pocnemo sa 1 ranim planiranjem za nastupajuci weekend? Ducco, jesmo def.pukli za opciju Tasa?

Edited by Vasilij Zajcev
Posted (edited)

Jbg, zadnje što su mi javili bilo je "biće basketa, ali nije sigurno gde i kad"...I od tada je prošlo nedelju dana. Znači da otprilike je Taš definitivno puko. Raspitaću se ponovo ali nije da sam neki veliki optimista :unsure: ...bar za ovaj vikend.

Edited by ducca