Joe D Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Evo mogu ja. Nisam visok, al sam zato vrlo trom i spor; nemam sut, al zato nemam ni odraz. Nisam igrao bar godinu dana, i potpuno sam van kondicije.Al sta cu kad volim.Ja samo da ponovim ovo.
Goranz Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 I to je reseno...jos samo da nadjemo termin, lokaciju i loptu.
Vasilij Zajcev Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 sta je sa onom nedeljom u 2, 3, na tasu? ducco?
kovik Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Ja sam za. Nedelja ili neki vecernji termin tokom sedmice. I lokacija mi odgovara.A imam i loptu :)
smorenko Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 (edited) U medjuvremenu sam deo slobodnih termina popunio drugim sportom sto ne znaci da se necu vratiti prvoj ljubavi ukoliko mi termin odgovara.Inace vidim da sad broj ne bi trebalo da bude problem uz ekupu sa prvog okupljanja.Spreman sam na zrtvu i da probam onaj stari termin, nedeljom u 3, al Ducca nek proveri da li funkcionise. Edited January 19, 2008 by smorenko
Vasilij Zajcev Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 U medjuvremenu sam deo slobodnih termina popunio drugim sportom sto ne znaci da se necu vratiti prvoj ljubavi ukoliko mi termin odgovara.Inace vidim da sad broj ne bi trebalo da bude problem uz ekupu sa prvog okupljanja.Spreman sam na zrtvu i da probam onaj stari termin, nedeljom u 3, al Ducca nek proveri da li funkcionise.zvao sam Duccu i popushaj je za danas, kratak je bio rok za organizaciju, a oni iz ekipe nedeljom nedostupni. nista, gadjamo sledecu......mada bi bilo gotivno da neko izleti sa nekim alternativnim terminom.
smorenko Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 (edited) Ja odmah da najavim da sam upitan za sledecu nedelju i da maltene do same nedelje necu znati oli cu moci ili ne. Dajem sve od sebe da zmognem se pojaviti i udeliti koju asistenciju Edited January 20, 2008 by smorenko
ducca Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Evo da se javim sa zakašnjenem. Jebi ga, sorry, zadnjih 2 dana sam samo na blic se kačio na forum i totalno sam prevideo ponovnu aktivaciju ove teme. Kao što vidite, za danas je pušiona. Do sledeće nedelje ću definitivno doći bar do informacije da li je onaj termin na Tašu i dalje u opticaju. I dalje sam za to da se pojuri neki radnodnevni večernji termin pride. Dobra stvar je i što nam se, mada stidljivo, bliže i lepši dani pa bi beton bio prava stvar, sigurno ne bi bilo ovoliko peripetija oko termina, mesta i sl. Za sada smo i dalje na opciji nedelje u 3, informacije će biti u toku nedeje, a za posle ćemo videti.Lepo je videti da tema nije umrla. Pozdrav
Ghost Rider Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Kad krenete na beton verovatno se i ja prikljucujem. Jos ako je na Novom Beogradu eto mene.......
kovik Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 (edited) Sto zezas coveka, frka da ti ne zauzme mesto? Edited January 21, 2008 by kovik
amare Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Usr'o sam se bash A kad smo kod lopti, i ja posedujem par komada, poshto je to, vidim, uslov za ucesce - kao u "Grlom u jagode"
ducca Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 S obzirom koliko nas je bilo u prethodnim pokušajima organizovanja ove manifestacije, dovoljan uslov će biti samo da imaš obe noge i ruke :P
Ghost Rider Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 (edited) Znaci svi ste exxtra basketasi i ne dopustate tako lako nekom da dodje na sketba a? Edited January 22, 2008 by Ghost Rider
Vasilij Zajcev Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Ne, ne, pogresno si razumeo, jedva smo se skupili. Nema ni sujete, ni zabrana za nove...a bogami ni lepote u igri :unsure:Opusten basket skroz...
Recommended Posts