August 7, 200915 yr Elem, sutra u 17.30, na starom mestu .Do sada nisu igrale zene, ne rachunajuci one koji su zene duhom... But rules are meant to be broken :D.Treba nam josh jedna osoba za 6 (dolazi i 1 nenajavljeni).
August 7, 200915 yr Hocesh da dodjesh, a necesh ni da se potrudish... ti mislish da se tako lako prima na forumashki basket?Poshto je odgovor: da; staro mesto je faux stonehenge.
August 7, 200915 yr Uzgred, gde je nestala MayDay? Za sutra smo mogli da imamo autentichnu sisometriju. Edited August 7, 200915 yr by Venom
August 7, 200915 yr daj mi adresu :D? i kako cemo se prepoznati, imate neke forumaske dresove? ne poznajem nikog, nisam aktivna forumasica. Edited August 7, 200915 yr by mary mary
August 7, 200915 yr Forumase barem nije tesko prepoznati... otromboljeni, zadrigli, otudjeni od higijene, libido velicine volvoksa...
August 7, 200915 yr Kad vidish 4-5 sportskih antitalenata u drushtvu Delije67, znacesh da si na pravom mestu. Shalim se, obichno stojimo kod kamenja poslozenih otprilike ovako:|\|-|(Ne znam, moracesh da se snadjesh kao i svi ostali koji su upoznali nekog preko foruma. Prvo locirash ljude za koje sumnjash da su ti, onda nekoliko trenutaka upitno gledash u njihovom pravcu izbegavajuci eye contact i onda kod prvog takvog sluchaja, uperish prstom klimajuci glavom sugerishuci: "jeste vi ti?", na shta cemo mi jednako simbolichno klimnuti glavama. Samo nemoj da prodjesh kao harper lee na forumskom fudbalu :D)
August 7, 200915 yr Samo nemoj da prodjesh kao harper lee na forumskom fudbalu :D)Šta je matori uradio?
August 7, 200915 yr Poljubio vlasnika balona jer mu je licio na sliku koju je adasevic stavio na perspic. Nije ni cudo sto smo morali da bezimo sa NBG vec nakon 2-3 termina...