Jump to content
IGNORED

Forumaski basket

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

325

• Venom

285

• pacey defender

254

• Vasilij Zajcev

236

Elem, sutra u 17.30, na starom mestu :wub: .Do sada nisu igrale zene, ne rachunajuci one koji su zene duhom... But rules are meant to be broken :D.Treba nam josh jedna osoba za 6 (dolazi i 1 nenajavljeni).

Hocesh da dodjesh, a necesh ni da se potrudish... ti mislish da se tako lako prima na forumashki basket?Poshto je odgovor: da; staro mesto je faux stonehenge.

daj mi adresu :D? i kako cemo se prepoznati, imate neke forumaske dresove? ne poznajem nikog, nisam aktivna forumasica.

Edited by mary mary

Kad vidish 4-5 sportskih antitalenata u drushtvu Delije67, znacesh da si na pravom mestu. Shalim se, obichno stojimo kod kamenja poslozenih otprilike ovako:|\|-|(Ne znam, moracesh da se snadjesh kao i svi ostali koji su upoznali nekog preko foruma. Prvo locirash ljude za koje sumnjash da su ti, onda nekoliko trenutaka upitno gledash u njihovom pravcu izbegavajuci eye contact i onda kod prvog takvog sluchaja, uperish prstom klimajuci glavom sugerishuci: "jeste vi ti?", na shta cemo mi jednako simbolichno klimnuti glavama. Samo nemoj da prodjesh kao harper lee na forumskom fudbalu :D)

Poljubio vlasnika balona jer mu je licio na sliku koju je adasevic stavio na perspic. Nije ni cudo sto smo morali da bezimo sa NBG vec nakon 2-3 termina...