Jump to content
IGNORED

Forumaski basket

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

Posted

jel samo za muskarce ili igraju i zene?

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

325

• Venom

285

• pacey defender

254

• Vasilij Zajcev

236

Posted

Onda je sve OK. Samo ih bacis pa se forumasi igraju istima.

Posted

Ja sprecen ovog vikenda...jbg, vidimo se nadam se next week

Posted

Elem, sutra u 17.30, na starom mestu :wub: .Do sada nisu igrale zene, ne rachunajuci one koji su zene duhom... But rules are meant to be broken :D.Treba nam josh jedna osoba za 6 (dolazi i 1 nenajavljeni).

Posted

gde je staro mesto da ne citam 100 strana?

Posted

Hocesh da dodjesh, a necesh ni da se potrudish... ti mislish da se tako lako prima na forumashki basket?Poshto je odgovor: da; staro mesto je faux stonehenge.

Posted (edited)

Uzgred, gde je nestala MayDay? Za sutra smo mogli da imamo autentichnu sisometriju.

Edited by Venom
Posted (edited)

daj mi adresu :D? i kako cemo se prepoznati, imate neke forumaske dresove? ne poznajem nikog, nisam aktivna forumasica.

Edited by mary mary
Posted

Forumase barem nije tesko prepoznati... otromboljeni, zadrigli, otudjeni od higijene, libido velicine volvoksa...

Posted

Kad vidish 4-5 sportskih antitalenata u drushtvu Delije67, znacesh da si na pravom mestu. Shalim se, obichno stojimo kod kamenja poslozenih otprilike ovako:|\|-|(Ne znam, moracesh da se snadjesh kao i svi ostali koji su upoznali nekog preko foruma. Prvo locirash ljude za koje sumnjash da su ti, onda nekoliko trenutaka upitno gledash u njihovom pravcu izbegavajuci eye contact i onda kod prvog takvog sluchaja, uperish prstom klimajuci glavom sugerishuci: "jeste vi ti?", na shta cemo mi jednako simbolichno klimnuti glavama. Samo nemoj da prodjesh kao harper lee na forumskom fudbalu :D)

Posted

sve sam razumela :Dznaci, na Adi u 17:30 trazim deliju67

Posted
Samo nemoj da prodjesh kao harper lee na forumskom fudbalu :D)
Šta je matori uradio?
Posted

Poljubio vlasnika balona jer mu je licio na sliku koju je adasevic stavio na perspic. Nije ni cudo sto smo morali da bezimo sa NBG vec nakon 2-3 termina...