Jump to content
IGNORED

Forumaski basket

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

Posted

OKU tom slucaju bi bilo sjajno ako bi uspeli da okupimo ljudi bar za 3 tima. Kod ovih momaka fali jedan tako da ovde onda treba jos trojicam, ne racunajuci mene. Vidim da ce to biti jako tesko ali ako je neko raspolozen, ipak, dobro je dosao.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

325

• Venom

285

• pacey defender

254

• Vasilij Zajcev

236

Posted

Kakvo interesovanje vlada za narednu nedelju, cisto unapred da vidimo ima li zainteresovanih i da se prebrojimo?

Posted

Ja + ortak, ako je potreban 1 dobar kosarkas i jos bolji covek.

Posted

Ja 50-50 da cu biti u BG u nedelju. Ako budem, dolazim sigurno. Znacu tek za dan-dva....

Posted

Ne bih da odbijam moguce zainteresovane, koji btw ima nekoliko desetina, ali u onoj sali je 2 na 2 prava mera.Ako nas bude 6 jos bolje.

Posted

Ducco si tu ili ne?Bez njega ima nas trojica (predpostavljam da Goranz +1 jos stoji), pa to bas nema puno smisla. Fali nam bar 1.Kovik? Bghost?

Posted

Sto se mene tice moze, ako mozes dvojicu, bice nas dovoljno.Samo potvrdi da li nas ima minimum 4.

Posted

1 ne moze sutra, a 1 drugi je adostupan™.Jbga.

Posted

Ja sam otvoren za basket do sutra oko 12 kada cu poslednji put proveravati, ukoliko se dvojica jos ne prijave nadam se sledece nedelje vise srece.Mozda se neko jos i prijavi do sutra.

• 1 month later...
Posted (edited)

Da li je 2008. donela vise dostupnosti za sketba ili cekamo da prolecno sunce obasja betonske terene ovoga grada?

Edited by Vasilij Zajcev
Posted

Ja, uslovno. To uslovno znaci da se igra u fer i korektnoj atmosferi, i da je fudbal pobednik. Imam povredicu stopala zbog koje ne smem da igram fudbal, ali je basket ok, pa se nadam da mi necete uzeti za zlo to sto mi je basket rezervna varijanta za borbu protivu atrofije.

Posted

Evo mogu ja. Nisam visok, al sam zato vrlo trom i spor; nemam sut, al zato nemam ni odraz. Nisam igrao bar godinu dana, i potpuno sam van kondicije.Al sta cu kad volim.