April 6, 201113 yr Ne znam, ali sve ono sto je doneo Chrome kad se pojavio su danas iskopirali svi do jednog. Ne secam se kakav je Safari bio ranije doduse, nisam ga cesto palio. Pritom, iskopirali su i sve ono dobro i sve ono sto ne valja - kao ova sa reload/stop tasterom, koja nema nikakvog smisla i logike.
April 6, 201113 yr Onda instaliraj neku od tema koje imaju takav raspored.E, fala, rešeno, bacio sam joj izgled trojke :)
April 6, 201113 yr Author jos se navikavam da je "open in new tab" prvi opcija u desnokliku.Zašto bi iko pored klika na točkić koristio desnoklik za open in new tab?
April 6, 201113 yr Zašto bi iko pored klika na točkić koristio desnoklik za open in new tab?da sam jutros umro, umro bi u neznanju
April 7, 201113 yr da sam jutros umro, umro bi u neznanju Isti problem, isti slucaj.Hvala Idioteque!Ih, bre.
April 7, 201113 yr Ne znam, ali sve ono sto je doneo Chrome kad se pojavio su danas iskopirali svi do jednog...Hvala ti što svoju oduševljenost Hromom prenosiš u topike o drugim brauzerima.Nisam znao da je Hrom lansirao "tab browsing" ili "speed dial"
April 7, 201113 yr Hvala ti što svoju oduševljenost Hromom prenosiš u topike o drugim brauzerima.Nisam znao da je Hrom lansirao "tab browsing" ili "speed dial" šta je "tab browsing" i ko je to dvoje lansirao?