Mauci Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Jos jedan problem sa cetvorkom... Cenim da je povezano sa onim drugim problemom, u vezi slova...
Razzmatazz Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Meni to normalno prikazuje. Da nemaš NoScript instaliran ili tako nešto?
Mauci Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Nemam noscript. I meni je do juce normalno prikazivalo, a onda sam instalirao FF4. Inace, skontao sam da mi se pojave slova u meniju nakon 5 sekundi ali posle scrolla misem opet nestanu i tako u krug.
Mauci Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Ok, resio sam problem. Treba iskljuciti "Use hardware acceleration when available". Tools, options, advanced, general, browsing.Mada, koliko sam ja shvatio, ovo im je jedna od bitnijih novosti?
Frank Pembleton Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Ne zezaj da koristiš srpsku verziju? Jel' još uvek na ćirilici?Jednom sam se zajebao i instalirao tako... Bilo mi je slično, kao kad sam pre par godina testirao neke programe na kineskoj lokalizacij WIN-a... Otprilike sam znao gde je šta samo po tome gde se nalazi...Ok pokrenuo instalaciju sa sajta 4. proverila postojecu verziju i sad sljaka ...jos probavam pa javljam utiske...
nbg4ever Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Da li se jos nekome desava kada otvori video na YTu, da mu je ceo seekbar odmah bledo crven kao da je komplet video loadovan, iako je tek otvoren? Ocistio sam cache, ali je i dalje isto. U Chromu i Operi radi normalno.
dekss Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 (edited) Instalirah ovu 4ku. Brza je to stoji, ali sam, svejedno, veoma razočaran. Naime, dok mi je ff "na vrhu", tj. dok "surfujem" sve je ok. Problem nastane kad ga ostavim u pozadini i radim nešto drugo - kad se ponovo vratim ff-u veoma često pukne - pojavi se onaj prozorčić u kome me pita da da li da pošalje podatke o problemu ... Ovo se ne dešava uvek, ali ako je ff duže vremena neaktivan, gotovo sigurno će se desiti :(Ponekad nije potrebno ni da ga ponovo aktiviram - pukne sam od sebe :(Najgora varijanta problema je da pukne sam od sebe i da se pri tom ekran zatamni delimično ili sasvim (zapravo prvo sto vidim su problemi sa ekranom - odmah znam ko je krivac ) - kad ubijem ff stanje se normalizju. Obzirom da imam relativno dosta addinova sumnjam da neki od njih pravi problem (kolegi ff radi bez ikakvih problema). Ali ti isti addinovi nisu pravili problem u verziji 3.6. Čak ih je sad i manje jer neki nisu kompatibilni sa 4kom. Jel ima neko slična iskustva? Edited April 5, 2011 by dekss
Roger Sanchez Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 FF4 ti imaje grafa-akceleraciju, po opisu sistema ja bi reko da prvo probaš odkvačićati ovajJuz hardvr ekselerejšn ven evejlbl opšnako to eliminira probleme, potraži nove drajvere..
dekss Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 (edited) probacu...javljam da li je pomoglohvala u svakom slucaju Edited April 5, 2011 by dekss
dekss Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 taman sam hteo da napišem kako je ovo pomoglo, ali, na žalost - ne mogu :(pustio sam ga (ff) malo "bez nadzora", pa kad sam hteo da proverim kako se "zabavlja" - boom. posla on svoj izveštaj. da li će biti kakve koristi od toga - videćemo.
Dankan Ajdaho Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Kako u meni bar metnuti dugmad za "refreš" i "stop"?To je u četvorci postavljeno na kraju adres bara, a navikao sam da bude odmah tu negde s leve strane. Ne može ni iz "costumize toolbar-a" da se ubaci, jer tih dugmića - nema. Help?
Idioteque Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Pa imaš refresh desno od adrese, pored bookmark this page. A dok otvara stranicu to isto dugme ti je stop, u ostalim situacijama ti i ne treba. Što će ti dodatna dugmad?
Dankan Ajdaho Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Ma znam, jebem mu leb, navikao sam da mi bude sa leve strane, pored ostalih dugmića. Mahinalno svaki put krenem mišem levo, pa se tok onda setim gde je.
Idioteque Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Onda instaliraj neku od tema koje imaju takav raspored.
Venom Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Klikni desnim oko address bara (recimo izmedju address bara i google pretrage) i izaberi poslednju opciju 'customize'. Otvorice ti se novi prozorcic, a sami dugmici ce se razdvojiti. Onda mozes skroz da ih uklonis prevlacenjem u novi prozorcic, a mozes i da ih repozicioniras. Samo ih prevuci gde hoces - u tvom slucaju pretpostavljam izmedju back/forward i address bara.To su izmenili jos u jednoj od poslednjih verzija trojke. Ja se zapitah na Twitteru zasto, oni mi kulturno odgovorise da je to predstojeci UI change za cetvorku <_< . Pretpostavljam da je jedini razlog promene taj, sto je tako u Chromeu... sto je samo jos jedna od stvari koje su "pozajmili".
Recommended Posts