*edited by mod Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Ja sam nasao ovo kao prvu varijantu i deluje mi okhttp://www.rentapartments-fantasy.comAko se tu iskomplikuje eto mene kod romanticnog JaegerhornE da i ovo deluje ok ako nekome bude trebalo nekadhttp://www.roomsrea.hoola.hr/
Cruella De Ville Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 (edited) ne komplikuj, idi u jaegerhorn.jes vala.za dan-dva-tri vrsi posao i klupa u gajevoj (srpski: picin park)apdejt:dojavljeno mi je da se, izgleda, gajeva preselila u medjuvremenu na marulicev trg. tamo je jedna od meni najdrazih zgrada, sa sovama na krovu ova: :D Edited April 15, 2008 by Cruella De Ville
mioba Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 to bi bija hostel ravniceima uglavnom dobre preporuke, ali i neoprostivu manu (pod nosom ti je dinamov stadion :D )jeste, taj je. i zoo je blizua hotel na ilici se zove hotel ilica -_-
Quizmaster Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Svojedobno sam često noćivao u hotelu "Central" kod ž. stanice, od koga centar grada nije daleko. Koliko se sećam, bio je sasvim pristojan, a cijena prihvatljiva. Ispred hotela bila je nekakva koliba u kojoj su pravili izvrstan burek, ali kad sam bio u Zagrebu pre dve-tri godine te radnje više nije bilo. <_< Sad se setih... U tom hotelu sam gledao kako je naša Monika počistila štefi Graf u finalu Rolan Garosa
Cruella De Ville Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 (edited) u prvom trenutku pobrkah `central` s onim novim, kakosezvase u branimir centru, sto ima u ponudi i bracne krevete za muskarce nestrpljiva sam da cujem za sta se pavllle opredelio ^_^edit: brlj. Edited April 17, 2008 by Cruella De Ville
teacher Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Samo 1 pitanje: koje pivo je pametno piti u Hrvatskoj?
Tihajeza Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Samo 1 pitanje: koje pivo je pametno piti u Hrvatskoj? Ne piti Ožujsko!Karlovačko je ok.
teacher Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ne piti Ožujsko!Karlovačko je ok.Ok. Meni preporučili Pan. Znaš li nešto o tome?
Dionysos Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 (edited) Definitivno Karlovacko :)edit: Pan nisam probao... Edited June 11, 2008 by dionysos
Mister No Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Samo 1 pitanje: koje pivo je pametno piti u Hrvatskoj?Najbolje pivo ti je Velebitsko. Nije u široj prodaji ali u Zg ga ima na dosta lokacija. Cjenovno je tu sa ovim ostalim boranijama ali je nešto stvarno specijalno. Ako si na obali ili negdje drugdje onda deri što ti dođe pri ruci. Splićani imaju svoj Kaltenberg, Istrani Favorit itd... Inače je Karlovačko bolje pivo od žuje.
Alphons Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 @ teacher - ako ti se svidja tamno, mogao bi da probash Tomislava. meni je bilo fino.a za raspravu Karlovačko v. Ožujsko +1 za Karlovačko i od mene ;)
pacey defender Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 (edited) Samo 1 pitanje: koje pivo je pametno piti u Hrvatskoj?pio sam većinu hrvatskih piva, i ono što strogo NE preporučujem je dotični pan. Subjektivno, potpuno. karlovačko je najbolje. Zatim Staro češko, pa onda Žuja. Ako voliš crno pivo, Velebitsko crno je sasvim solidno. Edited June 12, 2008 by pacey defender
teacher Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 E hvala vam puno drugarce i drugari. U Varaždinu sam na 1 dan, pa nemam vremena za eksperimente. :)
Musharaf Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 jeste, taj je. i zoo je blizua hotel na ilici se zove hotel ilica -_- nemojte ići u hotel ilicu. topla nepreporuka.
Recommended Posts