Jump to content

Featured Replies

Posted

U maju bih trebalo da odem do Zagreba na 2-3 dana pa trazim neki smestaj u centru (posto bas i ne poznajem grad toliko dobro) a sve sto izguglam je na 15minuta voznje ili u jakomirnom kraju okruzenim zelenilom. Tako da sam otvoren za se predloge ukoliko je neko bio tamo vec u slicnom aranzmanu :)P.s. Ako je ikako moguce izbegao bi ho(s)tele

pod pretpostavkom da $ nisu problem, svejedno je u koji ces od hotela u centru. svi su skupi. kao i u beogradu, doduse. ja sam pre koju godinu sluzbeno bila u hotelu dubrovnik i ne da nemam zamerku, nego samo pohvale. takodje je i na najcentralnijem mogucem mestu, na recimo mnogo boljoj lokaciji od esplanade koja je takodje :wub: uostalom, evo linka, razgledaj i slobodno pitaj ako te interesuje neka lokacija ili informacija:hoteli u zgedit: link

Edited by Cruella De Ville

mene zanima da li u zg ima pristojnih privatnih pansioncica ili hostelcica sa privatnim sobama kao sto se to vec namnozilo u beogradu - pre neki dan svratih do nekih drugara koji su odseli u "art home" u jovanovoj, fantasticno pristojno za 66E 2-krevetna soba, bolje od bilo koje hotelske sobe u centru grada http://bbbelgrade.com/_wsn/page2.html

• Author

Hvala Cruella ali posto nije sluzbeno ja cu morati da platim tako da sam vise mislio nesto poput ovog Gazzinog. Privatni apartman ili pansion. Naleteo sam na nesto zanimljivo u Sermageovoj ulici ali naravno pojima nemam gde je to i koliko je daleko od centra. Isto vazi i za Utrinu,Vukovarsku i Teslinu ulicu.

hm, ne bih se kladila, ali mislim da je na maskimiru, ta sermageova, sto jeste centar, ali podalje od ilice/jelacica placa.utrina je novozagrebacki kvart, nekih 6-8 stanica tramvajem od centra, ne oseti se transport. teslina je epicentar ;) vukovarska je takodje u centru.idi u teslinu, ako ima nesto povoljno, jer ti je odatle sve sto vredi videti na dovat ruke, da ne kazem noge ^_^ a pogledaj i ovo, ako ti cena odgovara, vise je nego pristojna s obzirom na lokaciju, i u zelenilu je; strogi centar, a mirno. kada se silazi s gornjeg grada, ispod kule lotrscak na ilicu :) za ovu lokaciju je cena vise nego povoljna, ne znam samo kako je unutra, nisam boravila:http://www.hotel-pansion-jaegerhorn.hr/index_hr.htm#koristan savet u vezi gornjeg linka, ako se opredelis za isti:

za slucaj da se uspavas, neces duze od podneva kada opaljuju iz topa na lotrscaku :lol:

Edited by Cruella De Ville

• Author

Da znas da mi i teslina sto se enterijera i deluje najbolje. Ovaj tvoj link sam bookmarkovao kao plan B za slucaj da bude problema sa teslinom.

Hvala za upozorenje :lol: Mada sam u Sarajevu bio pozicioniran tik uz dzamiju pa sam navikao na neobicne nacine budjenja

svakako ne ići u hostel u centru (palmotićeva)- rupetina.edit: dom za vješanje nije u palmotićevoj nego u petrinjskoj, zayebunila sam se

Edited by Nicol

bila jednom u nekom hostelu pored fabrike cokolade - nije bas blizu, ali citav kraj mirise na slatkise, ima dobru tramvajsku vezu sa gradom, a hostel bio nov/novcijat i odlicanposle bila u nekom malom hotelu na ilici (br 100-i-nesto), malo zavucen, ali dovitljivo dizajniran i neverovatno udoban, fotke kasnije

bila jednom u nekom hostelu pored fabrike cokolade - nije bas blizu, ali citav kraj mirise na slatkise, ima dobru tramvajsku vezu sa gradom, a hostel bio nov/novcijat i odlican
to bi bija hostel ravniceima uglavnom dobre preporuke, ali i neoprostivu manu (pod nosom ti je dinamov stadion :D )znam i za hotel jadran, u vlaškoj (centar grada), 3 zvjezdice pa vidi

bio vise puta po raznim hotelima, a nikada u hostelu. 5 puta u nacionalu (mislim da se sada zove internacional) - preporuka. jedino mi smetalo sto sam bar 2x bio budjen nekim burgijanjem na ulici, ali toga vise nema sudeci po pogledu na isti pre par vikenda. 3 puta u dori. isto sasvim ok hotel i mislim da je jeftiniji (jbg, veze nemam sa cenama, odsedao sa bendovima koje sam tamo dovodio i troskovi isli na racun klubova). 2 puta u laguni (idem i sada u cetvrtak). tamo sobe nisu nesto kao u ova 2, ali je ok ako nisi picajzla. 2 puta i u remetincu (ili tako nekako) - to je vec bilo bulja, a i podalje je od sireg centra. bio jednom u gaju sa uk subs, zadovoljan i u jos jednom kojem sam zaboravio ime, ali je bio dojajan. secam se da je bar 5 tetki setalo neke nakazne kerove velicine pola macke po liftovima, da ima pun kurac soba i da sam im ispraznio celi mini bar posle koncerta ukljucujuci i sokove, i vode. moja preporuka je dora. zavucen, pa nema buke kad se probudis mamuran, imas pored benzinsku pumpu, primaju evro za pljuge, jednokrevetne su sa 2 sobe, picanski restoran i fino osoblje.

otvori se za westin, kad si vec otvoren za sve predloge. moze i esplanada. cool.gif

esplanada je prekrasna, ali je okupljaliste olosa, pardon... elite :yucky: glede westina, opci dojam mi je nepovoljan. sheraton je tek bljak.toliko o zg hotelima sa 5* -_-

Hehehe 100m od trga bana Jelacica ne moze blize-Dakle moja preporuka Fulir Hostelhttp://www.fulir-hostel.com/Vrlo cisto jer je relativno novo, super momci koji vode hostel (imas i na Facebooku profil hostela), imas jednu sobu sa 12 lezajeva i jednu manju sa 4, svaki krevet ima svoj ormaric sa kljucem za stvari, 2 kupatila - vrlo cista i to je to....Jedino sto je cena visoka za hostel - 20e otprilike ali u samom centru si u vrlo urednom prostoru tako da u principu i vredi....

esplanada je prekrasna, ali je okupljaliste olosa, pardon... elite :yucky:
brige te za elitu, imaju dobru kužinu.
brige te za elitu, imaju dobru kužinu.
ima je i sheraton, ali klijentela ubiva apetit <_< ja glasujem za Jaegerhorn, koji i predlozih negde iznad. na nepodnosljivo romanticnom je mestu :wub:nova%20mapa.jpg