January 7, 20232 yr Finale Italija USA: Musetti Tiafoe Berrettini Fritz Trevisan Pegula Bronzeti Keys Navijam za Muzetija i Trevizan, a ostali kako prodju.
February 3, 20232 yr Znala sam da je Đere nemač pojma, ali ovo što pokazuje u meču sa anonimnim Durasovićem iz Norveške , je katastrofa.
February 4, 20232 yr Ma da li je moguce Zadnji put kad sam pogledala LS imao je 5 2 u trecem i reko gotovo je to, dobija ga Laslo. Covek je do sad izgubio bezbroj dobijenih meceva, eto koliko je glava bitna u tenisu. Sad pogledah LS, pa nije izgubio mec, uh dobro je, ja sam iz tvog posta shvatila da jeste Edited February 4, 20232 yr by Serena
February 4, 20232 yr 3 hours ago, Serena said: Ma da li je moguce Zadnji put kad sam pogledala LS imao je 5 2 u trecem i reko gotovo je to, dobija ga Laslo. Covek je do sad izgubio bezbroj dobijenih meceva, eto koliko je glava bitna u tenisu. Sad pogledah LS, pa nije izgubio mec, uh dobro je, ja sam iz tvog posta shvatila da jeste Znači to je izbegao za dlaku. Jbt, servira za meč, vodi, i kod jednog poena stoji na mreži, i umesto da je posle prvog zakucao do plafona, ne, on tri puta udara kao ja, Durasović sve to vraća, da je bolji teniser u pitanju, uzeo bi poen posle prvog udarca, ali na kraju Đere zakucava u mrežu. Ne zakucava, jačinom deteta udara lopticu koja jeva završava u mreži. I onnd je morao da igra još 4 gema, mislila sam da će da izdahne na terenu. Pa je onda jedva dobi TB. Samo da si čula Viška, mislim da se jedva suzdržao da ne počne da viče u prenosu.
February 6, 20232 yr Gledam sad rezultate od juce, Hrvati pobedili Austrijance, Tim izgubio oba meca u singlu... Borna Gojo i Borna Coric... Ajd od Corica, al od Goje... Mada taj Goja igra u DC kao da mu zivot zavisi od ishoda meca Tim nikako da se oporavi...
February 7, 20232 yr Meni deluje da Tim nika više neće biti top igrač. Već skoro tri godine pokušava da se vrati na nivo od pre osvajanja USO, ali slaba vajda.
September 11, 20231 yr Karlitos i Siner nece igrati za repke. Sinera su zabari vec ispljuvali, ne znam dal su i Karlitosa njegovi.