Serena Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Finale Italija USA: Musetti Tiafoe Berrettini Fritz Trevisan Pegula Bronzeti Keys Navijam za Muzetija i Trevizan, a ostali kako prodju. 1
Ros Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 kreće Dejvis kup. kecmanovic protiv petrovica djere protiv durasovića
Arkadija Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 Znala sam da je Đere nemač pojma, ali ovo što pokazuje u meču sa anonimnim Durasovićem iz Norveške , je katastrofa. 1
Serena Posted February 4, 2023 Posted February 4, 2023 (edited) Ma da li je moguce Zadnji put kad sam pogledala LS imao je 5 2 u trecem i reko gotovo je to, dobija ga Laslo. Covek je do sad izgubio bezbroj dobijenih meceva, eto koliko je glava bitna u tenisu. Sad pogledah LS, pa nije izgubio mec, uh dobro je, ja sam iz tvog posta shvatila da jeste Edited February 4, 2023 by Serena
Arkadija Posted February 4, 2023 Posted February 4, 2023 3 hours ago, Serena said: Ma da li je moguce Zadnji put kad sam pogledala LS imao je 5 2 u trecem i reko gotovo je to, dobija ga Laslo. Covek je do sad izgubio bezbroj dobijenih meceva, eto koliko je glava bitna u tenisu. Sad pogledah LS, pa nije izgubio mec, uh dobro je, ja sam iz tvog posta shvatila da jeste Znači to je izbegao za dlaku. Jbt, servira za meč, vodi, i kod jednog poena stoji na mreži, i umesto da je posle prvog zakucao do plafona, ne, on tri puta udara kao ja, Durasović sve to vraća, da je bolji teniser u pitanju, uzeo bi poen posle prvog udarca, ali na kraju Đere zakucava u mrežu. Ne zakucava, jačinom deteta udara lopticu koja jeva završava u mreži. I onnd je morao da igra još 4 gema, mislila sam da će da izdahne na terenu. Pa je onda jedva dobi TB. Samo da si čula Viška, mislim da se jedva suzdržao da ne počne da viče u prenosu.
Serena Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 Gledam sad rezultate od juce, Hrvati pobedili Austrijance, Tim izgubio oba meca u singlu... Borna Gojo i Borna Coric... Ajd od Corica, al od Goje... Mada taj Goja igra u DC kao da mu zivot zavisi od ishoda meca Tim nikako da se oporavi...
Arkadija Posted February 7, 2023 Posted February 7, 2023 Meni deluje da Tim nika više neće biti top igrač. Već skoro tri godine pokušava da se vrati na nivo od pre osvajanja USO, ali slaba vajda.
Serena Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 Karlitos i Siner nece igrati za repke. Sinera su zabari vec ispljuvali, ne znam dal su i Karlitosa njegovi.
Serena Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Au kakva dva frajera 😍 dva Delicijana kako rece Dzudi Marej
Serena Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Gojo dobio Tiafoa Kazem ja da je Gojo kratko cebe, a meni niko ne veruje. 1
jankom Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Iskreno, nisam verovao u njegovu pobedu, ali tvrd orah, svaka čast.
Recommended Posts