Jozef K. Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 13 minutes ago, Lancia said: Ovo sam i ja pomislio, ali onda sam se setio da rec nisam cuo mesecima o nasem vunderkindu. Nema ništa od njega. Gubi na fjučersima u ranoj fazi. Ali Lajović. Meni je nejasno kako toliko netalentovan dođe do top 30. Nikako nije trebalo da bude izbor.
Arkadija Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 4 minutes ago, Jozef K. said: Nema ništa od njega. Gubi na fjučersima u ranoj fazi. Ali Lajović. Meni je nejasno kako toliko netalentovan dođe do top 30. Nikako nije trebalo da bude izbor. To se pitamo već godinama. Krajinović bar ima neko zrnce talenta, koji je doduše protraćio, ali ga ima. Lajović je panj. 1
Nikola77 Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 1 hour ago, FPLS said: Kojom li su se logikom vodili pri odluci da Lajovic ovo igra, voleo bih da znam. U najlosijoj je formi, a i podloga mu najmanje odgovara. ne znam ko je ovo odlučio, đoković ili troicki, ali kao da su hrvati birali ko će da igra, na ovoj podlozi morao je da igra krajinović, koliko god da je psihički nestabilan.
Milošica Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 (edited) Verovatno je u dogovoru sa timom Filip odlučio da ga mrzi/nije u psihičkom stanju da igra. Lajović se možda usrao, ali je bar igrao. Edited December 3, 2021 by Milošica
Tsai Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Kljakavi treba i dubl da igra. Mozda na ludilo dobije 1
mlatko Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Kljakavi treba i dubl da igra. Mozda na ludilo dobijeAko uleti Viktor (klizećim na protivnika)Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
renne Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Kljakavi treba i dubl da igra. Mozda na ludilo dobijeNema šanse
FPLS Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Izgleda Krajinovic igra umesto Cacica, jos jedna ocajna odluka 1
Jeremija Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Just now, FPLS said: Izgleda Krajinovic igra umesto Cacica, jos jedna ocajna odluka Očigledno se ide na "ludilo"... 2
Recommended Posts