Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fed & Davis Cup

Featured Replies

ako je dozvoljeno da se vratimo tenisuIma i pozitivnih stvari kao npr. iduce godine ne mozemo gostovati ni spancima ni rusima ni svajcarcima a sve ostale mozemo dobiti na bilo kojoj podlozi

• Replies 3.9k
  • Views 291.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaže Viško, veću je korist Nole napravio sinoćnim storijem nego da smo prošli Hrvate.   Viško car.

• Troicki se tu pita otprilike kol'ko Ana brnabić u državi  

• Nole prestigao ucitelja i mentora Nikija Pilica po ukupnom broju DK pobeda za nasu repku, a od juce se osamio na vrhu po trijumfima u singl mecevima, ostavivsi Janka iza sebe   43  Нен

Posted Images

ako je dozvoljeno da se vratimo tenisuIma i pozitivnih stvari kao npr. iduce godine ne mozemo gostovati ni spancima ni rusima ni svajcarcima a sve ostale mozemo dobiti na bilo kojoj podlozi
Argentina na sljaci?

Kako hiperglupo izgubljen servis, strasno! Kod 15-0 ima cist smec na mrezi i salje mu loptu lepo na reket a moze da bira stranu! Kod 30-40 pravi duplu servis gresku!

Edited by samo_opusteno

Novaku spale gaće, doslovno.

Neverovatan je. Vodi 1-0 i ima 2 brejk lopte, umesto da povede 3-0 gubi 1-2, i to posle 40-0 u trecem gemu! Kakav lik, nije toliko igracki losiji koliko pravi nenormalne gluposti na terenu.

Pa da. Čak bih dodao da je mogao da nakon 3-0 uzme još 1 servis Nadalu i dobije 2 svoja, što bi mu bilo dovoljno za 6-0. Nakon toga bi mu preostalo da dobije još samo 2 seta, što je 33% lakše nego dobiti još 3.

Sudeći po broju komentara, meč je pobudio ogromno interesovanje i prouzrokovao bujicu emocija! :)

na kraju ocekivanih 1-4Spanci i da su igrali sa Robredom i almagrom bilo bi najmanje 3-2 za njih.

nisam bas siguran da cemo ostati u svetskoj grupi...kad nam dodju svajcarci ima da nas otresu usred beograda...problem sa tenisom je sto ga ima previse..ja sam se bar zasitio i to obilato...inace stipsa je kralj..tek sam sad video koliko je gemova uzeo nadalu..znam da je bilo 3:0,ali samo tri gema :lol: ..jeste da je nadal nadal,ali jebiga,mislim da bi 234 igrac uzeo bar gem vise

Pa koliko je uzeo Federer u finalu Rolan Garosa?

nisam bas siguran da cemo ostati u svetskoj grupi...kad nam dodju svajcarci ima da nas otresu usred beograda...problem sa tenisom je sto ga ima previse..ja sam se bar zasitio i to obilato...inace stipsa je kralj..tek sam sad video koliko je gemova uzeo nadalu..znam da je bilo 3:0,ali samo tri gema :lol: ..jeste da je nadal nadal,ali jebiga,mislim da bi 234 igrac uzeo bar gem vise
Ukidajte ovaj sabanski sport, zasitili ste nam Goranceta a i Filipence ga ne voli... angry.gif I da, nije 90% vec 190%...
Pa da. Čak bih dodao da je mogao da nakon 3-0 uzme još 1 servis Nadalu i dobije 2 svoja, što bi mu bilo dovoljno za 6-0. Nakon toga bi mu preostalo da dobije još samo 2 seta, što je 33% lakše nego dobiti još 3.
:lol::lol::lol:

rsf, otkud ti na tenisu, kad ga hejtujes toliko? ;)Ovaj "sudar Titana" je stvarno bio zalostan...oprase nas...nego kako se zove onaj 3. kup gde igraju u miksu, sto smo bili u finalu prosle godine i koji realno nikog ne zanima previse? Mogli bi to da osvojimo :s_d:

rsf, otkud ti na tenisu, kad ga hejtujes toliko? ;)Ovaj "sudar Titana" je stvarno bio zalostan...oprase nas...nego kako se zove onaj 3. kup gde igraju u miksu, sto smo bili u finalu prosle godine i koji realno nikog ne zanima previse? Mogli bi to da osvojimo :s_d:
mislis na ovo http://hopmancup.com/ mislim da ga kod zovu hofman kup, slazem se da za osvajanje ovog takmicenja imamo sanse
  • 2 months later...
  • Author

Izraz finale pre finala dobija 1 novu dimenziju

Fed kup reprezentacija Srbije igraće protiv selekcije Rusije u prvom kolu Svetske A grupe, odlučeno je žrebom u Parizu.Mečevi se igraju šestog i sedmog februara naredne godine. Selektor Srbije Dejan Vraneš rekao je u izjavi za B92 da je naša selekcija dobila najtežeg mogućeg rivala, ali da je pozitivna stvar što se meč igra u Srbiji.